עבור לתוכן

מפרט למשחקים 5 K

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון עוד השבוע ללכת לKSP ולרכוש במחשב בסכום של כ5 אלף שקל לגיימר כבד שרוצה להנות מגרפיקה אופטימילית למחיר הנ"ל.

אני רוצה בבקשה מפרט ללא מסך ,מקלדת , רמקולים ועכבר שיורכב מהרכיבים של KSP .

אין לי שום כוונות לעשות OVERCLOCK אז אל תיקחו את הדבר בחשבון .. תודה רבה.

המחשב הוא בשביל דודן שלי שאני מפתיע ואמרתי לו שהוא יקבל את הטוב ביותר.. ואני הרבה זמן לא בעניינים אז נא להשקיע את מיטב ידיעותכם במפרט תודה שוב.

פורסם

מעבדי ‏AMD‏ כמות

מחיר סה"כ

Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore 1

870

870

לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS כמות

מחיר סה"כ

M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E 1

560

560

זכרונות‏ DDR II 667 כמות

מחיר סה"כ

1GB Aeneon 2

335

670

כרטיסי מסך‏ eVGA כמות

מחיר סה"כ

8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1

1815

1815

דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות

מחיר סה"כ

160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1

315

315

צורבים‏ LG כמות

מחיר סה"כ

DVD±RW GSA-H30N x16 Black SATA 1

215

215

מארזים‏ כמות

מחיר סה"כ

HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1

210

210

ספקי כוח‏ Chieftec כמות

מחיר סה"כ

400W PFC, 12cm Fan (24pin) 1

190

190

SYSTEM ASSEMLY 100

סה"כ

4945

בבקשה...

פורסם

באמת אחלה מפרט .......לא רואה מקום לשיפור .

פורסם
  • מחבר

לא חושבים שכדי מעבד אינטל במקום..כי שמעתי שמעבדים של AMD מתחממים יתר על מידה ובכלל מעולם לא היה לי מחשב מבוסס AMD

שוב אין לי שום כוונות לעשות OC וחשוב לי מאוד שהלוח אם יהיה עם אפשרויות הכי מתקדמות לזיכרון ומעבדים עתידיים בנוסף אם אפשר להוסיף למפרט כרטיס קול 5.1 איכותי כזה לרמקולים של creative , תודה רבה.

אני לא ממש מבין בזה אבל יש לי כרגע מעבד 2.66 ומה שיש במפרט הזה הוא רק 2.4 זה ליבה כפולה וזה 4.8 למעשה או שאיך זה עובד?

פורסם

לא חושבים שכדי מעבד אינטל במקום..כי שמעתי שמעבדים של AMD מתחממים יתר על מידה ובכלל מעולם לא היה לי מחשב מבוסס AMD

שוב אין לי שום כוונות לעשות OC וחשוב לי מאוד שהלוח אם יהיה עם אפשרויות הכי מתקדמות לזיכרון ומעבדים עתידיים בנוסף אם אפשר להוסיף למפרט כרטיס קול 5.1 איכותי כזה לרמקולים של creative , תודה רבה.

אני לא ממש מבין בזה אבל יש לי כרגע מעבד 2.66 ומה שיש במפרט הזה הוא רק 2.4 זה ליבה כפולה וזה 4.8 למעשה או שאיך זה עובד?

אין שום סיבה להעדיף אינטל כל עוד אתה לא מתכנן OC

המעבד המקביל בעוצמה של אינטל יעלה מעל 1100 שקל וכמו שאתה רואה זה עולה 870.. אז למה לשלם יותר על מוצר שעושה אותו דבר? חוצמזה מעבדי AMD טובים יותר למשחקים..

הלוח אם מצויין ואם רצית אפשרות לשדרוג עתידי, קיבלת! תוכל לשדרג למעבדי הדור הבא עם הלוח הזה, מה שלא תוכל אם תקנה אינטל...

ואין ממש מה להשוות, ליבה כפולה הרבה יותר חזקה מליבה אחת, ומהירות השעון היא ממש לא הגורם היחידי המשפיע על המעבד..

לגבי כרטיס קול קצת קשה לדחוף אותו אבל האפשרויות הם:

לקחת מעבד טיפה חלש יותר 4400+ או 4200+

לקחת צורב שעולה פחות

לקחת דיסק קשיח קטן יותר..

כל קיצוץ במקום אחר הוא לא שווה במיוחד...

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבהרת את העניין תודה לך

פורסם

באמת אחלה מפרט .......לא רואה מקום לשיפור .

החנות... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים