עבור לתוכן

עוד שאלה על כרטיסי מסך...

Featured Replies

פורסם

מישהו פה מוכן לספר לי אחת ולתמיד מה בעצם ההבדל בין כרטיסים של חברות שונות עם אותם צ'יפים של nvidia, חוץ משם וצ'יפורים מסויימים לכרטיס זה או אחר?

קראתי פה משהו על פילטרים (נחותים \ איכותיים)

מה זה אומר ובמה זה אמור להפריע לי אם נגיד יש לי פילטרים נחותים? ומה זה בכלל פילטרים?!!

אני לא אגיד איזה כרטיס קניתי כי אני משער שכולכם פה תבאסו אותי שקניתי חרא של כרטיס אבל זה בכל מקרה הgeforce2 titanium 64ddr

ועד עכשיו נראה לי שהוא פצצה,

הבעיה היא שאין לי גורם השוואה... (חוץ מהוודו 3 2000 PCI!!! הקודם שהיה לי..)

אודה לכולכם על תשובות מנומקות...

פורסם

קנית בסה"כ כרטיס לא רע בכלל ואתה לא צריך להצטער כי קודם כל לא כל אחד מסוגל לממן כרטיס מסך Geforce 3 Ti 500

שעולה בסביבות ה2000 ש"ח נכון שהוא יריץ משחקים בצורה טובה מאוד אך אני בכל אופן לא אמרתי נואש על כרטיסים פחות חזקים שכן רוב האנשים לא קונים כרטיסי מסך יקרים וכן משחקים בכל המשחקים הכי חדשים(שוב אני לא אומר שהמשחקים רצים כמו הנ"ל Gf3 ti) אבל

אתה יכול לשחק במידה מניחה את הדעת ולפעמים אף יותר.

בכל אופן ההבדלים בין הכרטיסים לרוב מתבטאים בשני מישורים:1.רמת\איכות הפילטרים(מסננים) של הכרטיס שגורמים לו להראות

צבעים,טקסטורות,מרקמים בצורה חלקה יותר.2.פיצ'רים - תוספות מובנות בכרטיס מסך:יציאת טליויזיה\DVI ,כניסת טלויזיה(רק באסוס)

טיונר לטלויזיה ,משקפיים תלת מימדיות(גם רק באסוס).פיצ'רים זה לווא דווקא תוספות על גבי הכרטיס

ואומנם אכן יש לציין שהמשקפיים באמת לא מנוצלות לאורך זמן

כמובן שההחלטה מורכבת גם מסוג יצרן ואיכותו ,זמן אחריות,"מתנות" שמקבלים עם הכרטיס(משחקים,תוכנות וכו')

הכרטיסים שמתחרים על התואר (שוב רק בקטגורייתGeforce 3Ti 500 ) הם:

1.ASUS

V8200-T5

2.ELSA

GLADIAC-921

3.Hercules 3D Prophet III Titanium 500

אלו הכרטיסים המומלצים באותה קטגורייה

;D ;D ;D ;D

פורסם

1.ASUS

V8200-T5

2.ELSA

GLADIAC-921

זה רק בארץ... בחו"ל אתה בהחלט תוכל להוסיף את לידקטק, ואולי לתחוב את OCz...

פורסם

1.רמת\איכות הפילטרים(מסננים) של הכרטיס שגורמים לו להראות צבעים,טקסטורות,מרקמים בצורה חלקה יותר.

2.פיצ'רים - תוספות מובנות בכרטיס מסך:יציאת טליויזיה\DVI ,כניסת טלויזיה(רק באסוס) טיונר לטלויזיה ,משקפיים תלת מימדיות(גם רק באסוס).

3.כמובן שההחלטה מורכבת גם מסוג יצרן ואיכותו ,זמן אחריות,"מתנות" שמקבלים עם הכרטיס(משחקים,תוכנות וכו')

1.לא מדוייק, סביר להניח שיהיה לך מאוד קשה לראות את ההסבל בין פילטר טוב לרע בתוך המשחקים... את ההבל העיקרי אתה תראה בעבודה שוטפת ב- Windows, הפילטר עצמו הוא בעצם מסנן שקוסע את חדות התמונה (שאותה אתה יכול לראות כמעט ורק ב- Windows).

2. אז ככה:

משקפי תלת מיימד הם לא בדיוק פיצ'ר חשוב כי זה סה"כ גימיק שיוקי שאתה לא באמת תשתמש בו יותר מ- 10 דקות...

יציאות טלויזיה יש כמעט לכל הכרטיסים אבל כניסות יש רק לכמה (ASUS, MSI).

כרטיסי מסך עם טיונר הם כבר ברמה אחרת משאר הכרטיסים (במחיר).

3. מזה איכותו... זה מושג כללי - מכלול של דברים שאותו היצרן עושה...!

אחרויות היא די סטנדרתית (שנה אחת) חוץ מכמה מקרים (ELSA ו- ASUS שלוש שנים).

הכרטיסים שמתחרים על התואר (שוב רק בקטגורייתGeforce 3Ti 500 ) הם:

1.ASUS V8200-T5

2.ELSA GLADIAC-921

מה לעזזל זה קשור...?!

פורסם
  • מחבר

אני לא כזה אנין טעם ב2D אבל נראה לי שאני דווקא רואה פה מצויין..

נותר לי רק לקוות שהכל בסדר.. :-/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים