פורסם 2007 באפריל 1318 שנים שלום חברים , יש לי כרטיס nVidia Quadro FX 1100 תוך כדי עבודה (עבודה רגילה כמו גלישה שירים ... לא משחקים ... ) אני מקבל את ההודעה הזאת: לפי מה שאני מבין , הכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח מהספק כוח , אז הוא מוריד את הביצועים תוך כדי עבודה. זה אומר שאני צריך להחליף ספר כוח ? עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור , מה קרה פתאום ???? תודה !
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים זה אומר שהכרטיס שלך אמור לקבל תוסף חשבל ישירות מהספק כוח... ואוליי הכבל הזה נותק... נ.ב אתה בטוח שזה השם של הכרטיס? נ.ב2 יש פה תגובה מהירה? (סליחה שזה לא קשור לאשכול אבל אם אפשר לענות לי על הדרך אני אשמח )
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים יש שתי אפשרויות:א.יש לו חיבור נוסף לספק כוח שלא מחובר כרגע.ב. הספק כוח חלש.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר כן the crazy boy , זה השם של הכרטיסומה תגובה מהירה ? מה הכוונה ?יש שתי אפשרויות:א.יש לו חיבור נוסף לספק כוח שלא מחובר כרגע.ב. הספק כוח חלש.לא נגעתי בכרטיס , הוא כל הזמן היה ככהלא ניתקתי מהכרטיס ולא חיברתי כלום לכרטיסזה עבד בסדר עד עכשיו ...יכול להיות שהספק כוח נחלש ???
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים למה קנית כרטיס QUADRO? אתה עובד בתלת מימד?למשחקים בכלל לא קונים QUADRO :-\
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר לא... לא קניתי במיוחדזה תחנת עבודה שקניתי מחברה , ואני לא משתמש בה למשחקים.לא יודע מה לעשות עם זה , עכשיו ההודעה הזאת קופצת בתדירות יותר גבוהה.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אוקיי.תנסה לעדכן\לשנות דרייברים ואם זה לא הולך אז כנראה שזה הספק כוח שלא חזק מספיק.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר אלה דרייברים אחרונים מהאתר של nVidiaאם את אומר שזה הספק , אני לא מבין איך זה ככה פתאום הוא לא מספיק חזקעד עכשיו הוא עבד והכל היה בסדר ספק יכול פתאום להיחלש ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.