עבור לתוכן

מעוניין להרכיב מחשב משני.תקציב של 4000ש"ח.פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט מחשב לאחיותיי לאחר שאני ואבי הגענו להחלטה לקנות להן מחשב חדש..מההתחלה ועד הסוף.

צריך שיהיה כמובן מקורר מצויין,עם ספק שהוא לא גנרי אם אפשרי,כרטיס מסך בינוני,ומעבד חזק..מסך,מקלדת ועכבר כמובן.

המחשב יהיה ברובו לאינטרנט אך גם למשחקים ואני שם דגש שצריך מסך LCD19" כי זה מה שהם רוצות לצערי.חח.

בכל מקרה מחשב קומפלט ושיהיה כמה שיותר טוב (פחות חלקים גנריים מן הסתם).תודה רבה לעונים ואם אפשרי עדיפות לאינטל.

פורסם

מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX

מחיר: ¤469

לוח אם: GIGABYTE GA-M61PM-S2-RH

מחיר: ¤426

כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL

מחיר: ¤574

דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ

מחיר: ¤314

זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5

מחיר: ¤386

מארז: COMPUCASE 6K60 ATX SUPER MINI TOWER CASE + HEC 300ART-F

מחיר: ¤281

סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB

מחיר: ¤139

+

מסך: Xerox XG91D

מחיר: 1350 ש"ח

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=489935

סה"כ 4010 ש"ח

אני ממש לא ממליץ לרדת במסך למשהו אחר, הוא שווה את התוספת של ה-300 ש"ח על פני מסך TN פשוט מ-IQPC.

שמתי לך 1GB (בשתי סטיקים של 512), אם נראה לך שתוסיפו להם עוד 1GB מתישהו, תקנה כרגע סטיק אחד של 1GB.

שמתי לך כרטיס מסך בינוני שיחזיק משחקים באופן כללי ברזולוציות ביננויות- (יש לי אחד קצת פחות טוב ממנו כרגע).

לא שמתי לך DVD כי לא אמרת שצריך, אבל אם צריך אז צריך לצמצם בעוד כמה דברים (צורב עול כ-200 ש"ח).

אם אפשר להגדיל את התקציב בעוד 500 ש"ח, אז תוסיף עוד 1GB, תשנה את המעבד ל-4200+ ותשפר מעט את הלוח אם.

פורסם
  • מחבר

ביקשתי עדיפות לאינטל 3P אבל בכול זאת תודה אני ידפיס את התקציב וידבר על זה עם אבא אם אפשרי להוסיף כונן DVD כי זה נחוץ אז כדאי ואם אפשר אני רוצה מערכת מבוססת אינטל..(אך תמליצו לי אם לקחת אינטל עכשיו או לחכות להורדת מחירים ב22/4??

בכל מקרה אפשרי להגדיל את התקציב בעוד 100ש"ח..ומתי הורדת המחירים תהיה רלוונטית לנו בארץ??

ואודה לך אם תאמר לי מאיזה חנויות אתה נותן את המפרט..ואת המסךלא עדיף איזה LG19WT ראיתי עליו תגובות נהדרות..בכל מקרה אני סומך עלייך אבל לפי דעתי אפשרי לחסוך במסך איזה 150-200 ש"ח..יש תחלופות של LG וASUS ב19 אבל אם אתה אומר שהוא ממש עוקף אותם בהליכה אז אין בעיה נלך עליו.

פורסם

כל המפרט הזה מ-www.iqpc.co.il

אפשר להוסיף כונן DVD, יעלה 100 ש"ח, אבל אם כבר אני ממליץ לשים צורב DVD (אלא אם כן ממש לא צריך), יעלה 200 ש"ח.

אני יודע שביקשת אינטל, אבל כרגע התקציב שלך לא יכול להכיל אינטל.

ירידת המחירים של אינטל תהייה אחרי ה-22.4, אני מאמין כי בחניות מסויימות הירידות תהיינה מס' ימים אחרי.

אם אתה רוצה אינטל תחכה לירידת המחירים (אחרת זה לא נכנס לתקציב).

במסכי LCD, יש פרמטר מאוד חשוב שנקרא "סוג הפאנל" הוא יותר חשוב מכל שאר הפרמטרים גם יחד (אתה יכול לקרוא הכל בפורום "מסכי LCD"), המסך שאתה נתת מגיע עם פאנל TN (שהינו הפאנל הגרוע ביותר), אומנם הוא מסיך טוב לפאנל הזה אבל המסך שאני נתתי מגיע עם פאנל MVA שהרבה יותר משתלם.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך ואם אני מחכה לירידת המחירים האינטל יותר ישתלמו על הAMD מבחינת החוזק של המעבד..כמובן שיש מצב לOC צנוע יחסית אך על איזה מעבד אפשרי ללכת לאחר ירידת המחירים???

פורסם

כמובן שאלוהים גדול עד ירידת המחירים וצריך לחכות ולראות אבל בעיקרון ה E6400 מומלץ ל OC ויהיה לך הכי משתלם.

פורסם

אף C2D [אינטל] לא יגיע למחיר של ה3800X2, אין לך מה לחכות, גם ככה התקציב די נמוך בגלל שצריך גם ציוד היקפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים