עבור לתוכן

קניה במקום אחד עם הרכבה

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים!

אני מתלבט האם לקנות את המחשב שלי במקום אחד ואז יעשו לי גם הרכבה במקום ויבדקו לי את החומרה או לקנות במספר מקומות שבהם זול יותר?

יוצא לי חסכון של כ-500 שח אם אני לא קונה במקום אחד,בגלל שחלק מהרכיבים זולים יותר וחלק אני לא צריך (אבל חייב להוסיף לחשבון אם אני מרכיב מערכת דרך "בנה לך מחשב") .

כאשר מרכיבים לי את המחשב במעבדה הם גם בודקים את החומרה ומגדירים כל מיני הגדרות בביוס של הרכיבים.

מצד אחד זה יתרון להרכיב במקום שאני יבחר כי ככה אני יוכל להשגיח על התהליך , אבל מצד שני זה חסרון כי במקרה של תקלה יהיה לי יותר קשה להוכיח שזה בעיה של החומרה ולא שאני קילקלתי משהו.

מה תגידו ?

פורסם

הכי טוב זה להרכיב הכל בעצמך - אם יש לך את הידע

דבר שני אתה לא חייב להרכיב דרך "בנה לך מחשב" - פשוט תבחר את החלקים שאתה רוצה ותבקש מהחנות להרכיב מהם את המחשב

ולגבי אחריות - אפשר לדעת פחות או יותר ממה נבעה התקלה ככה שאין סיבה שיעשו לך בעיות עם האחריות

פורסם
  • מחבר

לי אישית אין את הידע , אבל אני מכיר מישהו שיוכל להרכיב לי ... אני רק לא יודע אם הוא יקח על זה כסף.

אם אני מרכיב את המחשב דרך "בנה לך מחשב" אז ההרכבה היא בחינם, אם לא הם לוקחים כסף על הרכבה ובדיקה , משהו בסביבות 100 שח.

ד"א מדובר על החנות IQPC שנמצאת באיזור אשדוד.

אני גר בקריות ובזמן אחרון התחלתי לחשוש מהמשלוח. למרות שנציג השרות אמר שיש להם הרבה לקוחות מאיזור הצפון.

האופציה השניה לקנות בחנות KSP... כבר קניתי שם פעמיים מחשב, היו לי בעיות איתם בעיקר עם ההארד דיסק, ושמעתי הרבה תלונות על החנות אבל זת החנות היחידה באיזור עם מחירים סבירים.

פורסם

אני יכול להגיד לך בביטחון מלא: תקנה מ-IQPC.

מדובר בחנות מעולה מכל בחינה, ואתה יכול לסמוך על מה שהם אומרים לך.

יש פה המון משתמשים בפורום שרכשו אצלם, וכולם יצאו מרוצים.

מ-KSP הייתי מתרחק.

פורסם

אם כבר יש על זה נושא...

אם אני מזמין מחשב מIQPC (ואני גר ליד חיפה) והוא לא עובד או שיש איזושהי בעיה, מה עושים? שולחים להם את המחשב בחזרה? כמה זה עולה? צריך לשלם על התיקון והמשלוח בחזרה אליי?

כנ"ל למסך - מה אם הוא לא עובד או שיש בו פיקסלים שרופים?

פורסם

מאיפה אתה בארץ רוסלן ? :s05:

פורסם

זו הבעיה בחנויות מרוחקות

במקרה של תקלה צריך לשלוח או להביא את החלק לחנות

פורסם

אם כבר יש על זה נושא...

אם אני מזמין מחשב מIQPC (ואני גר ליד חיפה) והוא לא עובד או שיש איזושהי בעיה, מה עושים? שולחים להם את המחשב בחזרה? כמה זה עולה? צריך לשלם על התיקון והמשלוח בחזרה אליי?

כנ"ל למסך - מה אם הוא לא עובד או שיש בו פיקסלים שרופים?

אתה מוזמן להתקשר אליהם ולשאול בדיוק את זה - הם אדיבים מאוד, ויישמחו לענות לך.

פורסם

IQPC הם מעולים ולא יקרנים, זה בדוק חבר שלי קנה מאצלם הם היו הראשונים שהורידו מחירים .ולא היתה בעיה של משלוח הוא בכלל גר בעכו.

ואל תתקרב ל KSP ... :nono:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות!

max74 ,Valorien

ב KSP אני רוצה לקנות רק מארז. יש להם מארז CHIFTEC BRABO במחיר מאוד נמוך- 325 ש"ח. יכול להיות שגם כאן הם מתחמנים, למשל מביאים בלי מאוררים או בלי הפלסטיקים האלה של הארד דיסק. אבל בסה"כ לא נראה לי שבקטע של מארז הם יכולים לעשות לי בעיות. אני מאוד אהבתי את המארז הזה, יותר מאשר COMPUCASE 6920 שיש בIQPC באותו מחיר.

dufuS

אני שאלתי אותם מה קורה במקרה של תקלה? הנה ציטוט

במרקה תקלה - שליחת הרכיב הפגום : צד אחד עליך, צד שני עלינו

זה משפט די מסתורי, לפחות בשבילי, ועל אותו דבר חזר הנציג (בחור נחמד) . אני לא כ"כ הבנתי מה משתמע מכך. כנראה כל צד לוקח על עצמו חצי מן ההוצאות.

D.r Bit

אני מקרית ביאליק, איזור חיפה.

אני רוצה לחסוך על מה שרק אפשר אבל עדיין לקנות מחשב שישרת אותי כמה שנים טובות. רציתי לקנות INTEL בגלל הטכנולוגיה החדשה אשר אמורה להיות רלוונטית יותר זמן מאשר מעבדים עם ליבה כפולה של AMD. אני החלטתי לקנות רק 1GB של זיכרון ויותר מאוחר לקנות עוד מכספי. אני לא קונה צורב דיוידי. אני רוצה להשאיר את ההארד דיסק מהמחשב הישן. ככה שאתם רואים שאני מנסה לחסוך בדברים קטנים בלי לפגוע במערכת כולה. אז חיסכון במארז יעזור לי גם. אני רוצה לחכות עד שיצא ה8600 (עוד כמה זמן!!??) שיהיה לי כרטיס טוב לכמה שנים הבאות.

מקווה שאני ישרוד עד אז חח

פורסם

אין שום דבר מסתורי בהכרזה של IQPC - פשוט לא הבנת אותה.

הכוונה היא שהמשלוח של הרכיב הפגום אליהם הוא על חשבונך, ומשלוח בחזרה אליך מהם - על חשבונם.

מצד שני אני בטוח לחלוטין שאם הם ישלחו לך רכיב חדש לחלוטין והוא יגיע DOA, הם יחזירו לך את הכסף.

פורסם

למי שמעוניין, יש חברה שמספקת פתרון די טוב.

הם אוספים את המחשב מבית הלקוח ומחזירים בחזרה על חשבונם בכל תקלה בחומרה בשנה הראשונה של האחריות.

האתר שלהם זה www.wcpc.co.il ולפני מה שהבנתי הם לא הכי זולים אבל נותנים אחלה שרות.

יכול להיות טוב למי שלא רוצה להתעסק עם ההרכבה או לא יודע איך לעשות את זה בכלל.

פורסם
  • מחבר

Valorien

אמרתי, מסתורי בשבילי. בכל זאץ תודה על ההבהרה.

bonobi

לא התעמקתי, אבל לא נראה לי שיש משהו מיוחד בחנות הזאת.

מקווה שבקרוב 8600 יהיה על המדפים בקרוב ויוכל להחליט האם שווה לקנות או לא, נמאס לחכות.

אז כמו שהבנתי לא תהיה בעיה עם האחריות אם לא אקנה את כל המחשב בIQPC? כלומר, הם יתייחסו אליי במידה שווה ?

פורסם

כן - יתייחסו אלייך בסדר גמור.

ואני בכל זאת הייתי מדבר איתם ומברר האם ניתן בכל זאת לרכוש הכל מהם.

בהצלחה, ותתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים