פורסם 2007 באפריל 1318 שנים יש לי מחשב שמחובר אליו 2 כרטיסי רשת, ועוד מחשב עם כרטיס רשת אחד, הגדרתי שהמחשב "שרת" ישתף את האינטרנט עם המחשב השני. זה עבד עד שפירמטתי את השני, וניסיתי להגדיר את כל ההגדרות מחדש וזה מראה לי שהכל מחובר ותקין אבל עדיין אין אינטרנט במחשב השני מה עושים? תודה :][br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 14:52:07 זה די דחוף...
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים תיזהר שלא תקבל הזהרה על 2 תגובות רצופות ...עכשיו מה שאתה אמור לעשות זה ליצור שיתוף עם אותו כרטיס רשת אליו אתה מחבר את המחשב שפירמטת.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר עשיתי את זה וזה עדיין לא עובדיש לי עכשיו בעיה חדשהרציתי לעשות איתות לבדוק אם זה עובד ואני עשיתי על המחשב שלי ipconfig בחלון של הcommand והוא רושם ליipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים יש לך XP SP1?גם אם לא כניראה ישנה איזושהי בעיה ל-cmd.exe במציאת ה-PATH לפקודות (דבר שיכול לקרות מוירוסים או ספיים למיניהם) גם אם פקודות אחרות עובדות,נסה להתקין את זה -fixpath בכדי לתקן ה-PATH,ואז תראה מה קורה.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים כנראה שזה היה מספיק דחוף לך בשביל להסתכן באזהרה ונעילהמזל טוב, קיבלת את שניהםמקפיץ לי "דחוף" אחרי בקושי 3 שעות, אתה חושב שזה צ'אט כאן ?בכל מקרה, לעניין :ELiA, יש לך אזהרה ראשונה מתוך 3 על הקפצה, אנא קרא את חוקי הפורום להבאבאזהרה שלישית תורחק / תושתק לפרק זמן או לצמיתות לפי החלטת צוות האתר.[br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 21:02:15עריכה : נפתח לפי בקשה בפרטי, האזהרה נשארת כמובן. לשים לב בפעם הבאה.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר יש לך XP SP1?גם אם לא כניראה ישנה איזושהי בעיה ל-cmd.exe במציאת ה-PATH לפקודות (דבר שיכול לקרות מוירוסים או ספיים למיניהם) גם אם פקודות אחרות עובדות,נסה להתקין את זה -fixpath בכדי לתקן ה-PATH,ואז תראה מה קורה.תודה אחי :] הבעיה הסתדרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.