עבור לתוכן

צריך המלצה לאנטי וירוס טוב!

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לאנטי וירוס טוב שלא לוקח הרבה משאבים היה לי את nod32 הייתי מרוצה ממנו משהו והוא גם לא חינמי.

עכשיו יש לי את הקספרסקי הגרסה האחרונה היה לי קוד לעדכונים אבל עכשיו אני כבר לא מקבל עידכונים אז אני רוצה משהו חלופי טוב קל שבכלל אני לא ירגיש אותו ושיעלה מהר עם מערכת ההפעלה כי הקודמים גם קספרסקי וגם נוד32 לא עלו כול כך מהר והייתי צריך לחכות דקה או שתיים עד שזה יעלה אחרי שהמערכת הפעלה עלתה.

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.

תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 12:58:47

מה אתם אומרים על AVG Anti-Virus Professional Single Edition 7.1.407 ??...

הוא טוב הוא לא לוקח הרבה משאבים והוא חינמי בכלל?

מחכה לתגובות!

תודה!

פורסם

NOD32 2.7

אין עליו. אם לא עלה אצליך מהר, הבעיה אצליך במערכת.

פורסם

בעיקרון קספרסקי הכי טוב

אם אתה רוצה משהו חינמי את AVG

פורסם

NOD32 או Kaspersky.

אחד חינמי טוב גם זה AVG.

פורסם

אם אתה רוצה משהו חינמי אתה יכול לנסות את Antivir

חפש עליו קצת באתר הזה ובאתרים אחרים ותראה..

פורסם

NOD32

וחוץ מזה תעשה חיפוש כאן בפורום היו כבר עשרות דיונים על הנושא...

ואגב eli33 יש לך מספר יפה של הודעות >:D

פורסם

חינמי הכי טוב לדעתי זה AVG

או NOD אבל הוא לא חינמי

פורסם

אני ממליץ להשתמש בגירסה החדשה 2.1 של המוח!

פשוט לא להריץ כול דבר שזז, לחשוב לפני הלחיצה.... ולהפעיל את התאים האפורים ולשמור על המחשב בלי תוכנות מעיקות!

מי ראה פעם אחרונה ווירוס?

פורסם

למען האמת לדעתי היום בעיה זה לא הוירוסים אלה תוכנות ריגול!

פשוט לא להריץ כול דבר שזז, לחשוב לפני הלחיצה.... ולהפעיל את התאים האפורים ולשמור על המחשב בלי תוכנות מעיקות!

חזק! אבל לא מדויק לדעתי! :lol:

פורסם

kaspersky 6

פורסם

ומה תגיד על זה, שאתה יכול לקבל וירוס באימייל מחבר, שיש לו איזה WORM חמוד במחשב ששולח את עצמו לכל המנוים ב ADDRESS BOOK .

אז הנה, פתחת את המכתב, מתפלא כמה דקות, למה קיבלת מחבר כלכך טוב אימייל ריק, אבל אחרי כמה דקות או מקסימום אחרי ריסטרט ראשון אתה מתחיל לקלוט, שהמכתב לא היה ממש ריק.......ואז מוח 2.1 מתחיל לעבוד ולחפש אנטיוירוס 2.7 או משהו בסיגנון.....דוגמה קלאסית, לא ? :lol:

פורסם

ואגב eli33 יש לך מספר יפה של הודעות >:D

חח גם אני שמתי לב.. :angryfire: >:D

אבל אני חייב להרוס את זה מתישהוא לא חח

ועכשיו נזכרתי יש גם קספרסקי חינמי של AOL אתה יכול לנסות אותו הוא גם טוב מאוד...

http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?

ונקודה למחשבה: לא כדאי לעשות סטיקי של אנטי-וירוסים מומלצים..פשוט אני רואה פה כל שבוע שאלה חדשה בנושא..

פורסם

ומה תגיד על זה, שאתה יכול לקבל וירוס באימייל מחבר, שיש לו איזה WORM חמוד במחשב ששולח את עצמו לכל המנוים ב ADDRESS BOOK .

אז הנה, פתחת את המכתב, מתפלא כמה דקות, למה קיבלת מחבר כלכך טוב אימייל ריק, אבל אחרי כמה דקות או מקסימום אחרי ריסטרט ראשון אתה מתחיל לקלוט, שהמכתב לא היה ממש ריק.......ואז מוח 2.1 מתחיל לעבוד ולחפש אנטיוירוס 2.7 או משהו בסיגנון.....דוגמה קלאסית, לא ? :lol:

אני לא יודע מי החברים שלך אבל שלי לא שולחים לי תולעים

במקרה הם יודע להגן על עצמם.....

חוצמזה יש לGMAIL אנטי וירוס פשוט על הדואר הנכנס והיוצא

לקבל וירוס היום זה נטו עקב המשתמש (או מקרה שמישהו מאוד רוצה שתקבל וירוס או תולעת ונגד זה גם אנטי וירוס לא יעזור לך....)

פורסם
  • מחבר

אני שומר על המחשב שלי ואין לי וירוסים בכלל המחשב שלי ממש ממש נקי משטויות אני לא מתקין דברים מיותרים וכו'.

אבל בכול זאת אני רוצה אנטי וירוס בישביל להיות רגוע משהו פשוט.

אז איך AVG? הוא טוב ? צורך הרבה משאבים ומאיפה אני יכול להוריד גירסה עדכנית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים