עבור לתוכן

חיבור ללא חייגן - צריך לכוון משהו?

Featured Replies

פורסם

כששדרגתי את החבילה שלי למגה וחצי, Hot ו- 013 העבירו אותי לאינטרנט ללא חיוג. עם העברה הזאת החלו לצוץ בעיות בכל מיני תוכנות: Icq, Bittorent וכו'...

אני מחובר דרך מודם Motorola SB4200 דרך כרטיס רשת. יש לציין שה- Firewall של הווינדוס כבוי ואני מריץ תוכנת אנטי וירוס NOD32.

האם צריך להגדיר הגדרות כלשהם כשהמודם מחובר בחיבור קבוע?

פורסם

יש לך נתב ? אם כן תשם אותו על ip דינאמי

אם יש לך רק מודם עם כרטיס רשת

אתה לא צריך להגדיר כלום

תכנס לכאן

http://speed.hot.net.il/

תבדוק את המהירות

ואיזה בעיות ? אתה יכול לפרט יותר?

פורסם
  • מחבר

יש לך נתב ? אם כן תשם אותו על ip דינאמי

אין לי נתב

אם יש לך רק מודם עם כרטיס רשת

אתה לא צריך להגדיר כלום

זאת התצורה שאני משתמש בה כרגע

תכנס לכאן

http://speed.hot.net.il/

תבדוק את המהירות

עשיתי כבר את הבדיקה הזאת, ואין לי בעיה של מהירות אני מוריד ממנה יציב על 190KB

ואיזה בעיות ? אתה יכול לפרט יותר?

בזמן שאני שולח למישהו קבצים ב- Icq, זה לפעמים מצליח לשלוח ולפעמים לא. בניגוד לחיבור בחייגן שהשליחה 99% פעמים עבדה.

הפורט שהביטורנט משתמש בו סגור ואני לא מצליח למצוא פורט פנוי בשביל שהביטורנט יוכל להשתמש בו. כתוצאה מכך נגרמים לביטורנט קשיי התחברות לטראקרים. איך אני יכול לבדוק אילו פורטים פתוחים ופנויים קיימים במחשב?

כל הבעיות האלה לא קרו לי מתי שהשתמשתי בחיבור עם חייגן.

פורסם

לגבי הbittorrent אם יש לך utorrent ל ל connection באפשריות שם

ותנסה לשחק באפשריות איך זה מגיב למצב של UPNP מכובה/מופעל ותחליף פורט(randomize)

ואז תלחץ ctrl+g ותלחץ על test למטה מה זה רושם לך?

פורסם

יש לציין שה- Firewall של הווינדוס כבוי ואני מריץ תוכנת אנטי וירוס NOD32.

ואתה מתפלא שהחיים שלך קשים ?

יש לך רק אנטי וירוס בלי פירוול, זה אמור להיות הפוך, אם כבר אתה מנסה לחסוך במשאבים, שיהיה לך רק פיירוול בלי אנטי וירוס

בהתקנה נקיה של XPSP2, אם הפיירוול כבוי כשאתה מתחבר לאינטרנט, יש לך 4 וירוסים ב 10 שניות הראשונת בממוצע.

אני ראיתי את זה קורה בעיניים שלי.

(פירמטתי לשכנה, חיברתי אותה לאינטרנט והפירוול היה כבוי, וישר אחרי כמה שניות התחילו פופאפים של net send,

לא היה לי כח לזה, אז על המקום התקנתי שוב מערכת הפעלה, והפעם דאגתי להגנה)

בכל מקרה, חיבור בחייגן זה בול כמו חיבור ללא חייגן, בשניהם אתה משתמש בכרטיס הרשת שלך על מנת לקבל נתונים

החיבור בחייגן פשוט בונה לך רשת בינך לבין הספקית שלך, בעוד החיבור ללא חייגן משייך אותך לרשת הזו מיידית, בלי צורך ב VPN.

אין שום סיבה שאני יכול לחשוב עליה, שיהיה לך טוב עם חייגן ופחות טוב בלי חייגן, אם כבר אז רק להפך

אני הייתי מנסה להסיר את האנטי וירוס ולהתקין מחדש, אולי אפילו אנטי וירוס אחר (אין לי שום דבר נגד NOD32, אבל

יש קספרסקי בחינם, חפש בגוגל aol antivirus ותמצא אותו - זה קספרסקי בלי הרבה פיטצ'רים, אבל עובד וחינמי ומצויין.

תעשה לעצמך טובה ותפעיל את הפירוול של XP.

ואם זה לא עוזר הייתי מנסה לאפס הגדרות TCP/IP , חפש כאן בפורומים על המונח netsh int ip reset

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על התגובות, ניסיתי את כל מה שאמרתם וזה לא עזר.

הסרתי את ה- NOD32, הסרתי את הדרייברים של כרטיס הרשת והתקנתי חדשים, איפסתי את הגדרות ה- TCP/IP, הרצתי תוכנות לניקוי Spyweres.

(אוליי יותר מאוחר אני אנסה להריץ סריקת וירוסים למרות שאני חושב שאין לי כי הרצתי לא מזמן)

ניסיתי לתת ל- Utorrent לו פורטים אקראיים וזה לא עזר...

זאת ההודעה שמתקבלת מה- Utorrent לאחר הבדיקה:

Checking port 31643 on 85.64.7.162...

Error! Port 31643 does not appear to be open

עריכה: האנטי וירוס הזה נראה נחמד, אבל יש לו הגנה לתוכנות שרצות ברקע כמו שיש ל- NOD32?

יותר מאוחר אני אבדוק אם זה פתר לי את הבעיות בתוכנות האחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים