פורסם 2007 באפריל 1318 שנים שלום,כתובת ה-IP שלי משתנה כל פעם שאני מעלה את VISTA מחדש (אני עובד על ULTIMATE EDITION)ה-ROUTER שלי מוגדר שיעבוד ב-DHCP.אני עובד גם במחשב נוסף שבו מותקן XP PRO ושם ה-IP לא משתנה אחרי כל RESET.ושני המחשבים מוגדרים לעבוד ב-DHCP גם.מישהו יכול לעזור לי?תודה
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אני יודע, אבל אני מעדיף לעבוד ב-DHCP.יש פיתרון אחר, איזשהו הגדרה ב-VISTA?כי ב-XP זה לא היה קורה, שינוי IP כל פעם שאני מעלה את המחשב.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים תגדיר בראוטר שיקצה כתובת IP קבועה לכתובת ה-MAC של המחשב עליו מותקן Vista.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים או לחילופין (אם אין לך כזו אופציה בראוטר)אתה יכול במאפייני הממשק של כרטיס הרשת שלך, במאפייני ה TCP/IP שלו, להעביר את זה מ"קבלת IP אוטומטית"ל"השתמש ב IP הבא".אני מניח שזה דומה גם בויסטה.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים תגדיר בראוטר שיקצה כתובת IP קבועה לכתובת ה-MAC של המחשב עליו מותקן Vista. זאת חתיכת אופצייה מיותרת בראוטר פשוט תגדיר IP סטטי בכ. רשת וזהו.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים דווקא אופציה נחמדה ושימושית לדעתי.אבל אם אתה לא מצליח איתה אז צגדיר כתובת IP ו-DNS סטטיות.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים זה באמת שימושי, אם אתה לא רוצה להתעסק בלפטופ שלך למשל, וכל הזמן לשנות אותו מ DHCP לסטטי כדי שתוכל לנדוד בין רשתות שונות.(למרות שאפשר לכתוב סקריפט netsh קצר שיעשה את זה, אבל לוקח לו 10 שניות לרוץ בכל מקרה)וחוץ מזה, אפשר לחשוב איזה משאבים זה כבר לוקח מהראוטר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.