פורסם 2007 באפריל 1218 שנים ניסיתי כבר את 2 הגרסאות - גם SATA וגם ATA ...בשתיהן אותה בעיה - הכל עובד מעולה - אבל אף תוכנה לא מזהה לי את התכונה של הLIGHTSCRIBEלא הNERO ולא הLABEL SIMPLEבדקתי את הBLT עם DVDINFO והוא מזהה LIGHTSCRIBE אבל זה לא עוזר .. אניי לא מצליח לצרוב את זה (את הכתוביות,מידע כן)מישהו מכיר? :s05:
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר ניסיתי .. לא עובד.. ניסיתי גם ב SAFEMODE ואין שינוי....אם לא תהיה ברירה אני אפרמט (גם ככה לא יזיק לי)אבל אולי מישהו מכיר תופעה כזו? .. ניסיתי גם תוכנת צריבה יעודית של LIGHTSCRIBE - SIMPLE LABELלא עוזר...
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים והדיסקים שאתה מנסה את ה-LIGHTSCRIBE עליהם, הם מיועדים ל-LIGHTSCRIBE בכלל? באיזה דיסקים מדובר בדיוק?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אתה מקבל יחד עם הצורב הזה פאוץ' מגניב כזה לדיסקים , ובתוכו 2 מדיות LS של ורבטים , כפול 16 .אני מאמין שהבחור ניסה עליהן קודם כל , ואחר כך ... על איזה דיסקים באמת אתה מנסה ?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר כמו ש יאבל כבר אמר...יש לי דיסקים מתאימים (ד"א מצאתי מקום עם דיסקים מאוד מאוד זולים ויש לו גם LIGHTSCRIBE ועוד כל מיני "נדירים" - נקרא www.mysystems.co.il)בכל מקרה קניתי CD מיוחדים וגם קיבלתי 2 עם הצורב ...האופציה של LIGHTSCRIBE אפילו לא נפתחת לי בLABELER של NERO (גם זה שמגיע עם הצורב) וכמו שכבר אמרתי ניסיתי גם עם הSIMPLE LABLER של HPאולי זה קשור ללוח יש לי DS4 של GIGABYTE או אולי קשור לכמות הHD שיש במקביל ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.