עבור לתוכן

עזרה דחופה בקניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום אני לא בטוח שנושא הזה קשור לכאן אבל בכל מקרה, אתמול נהרס לי סופית הרטיס מסך שלי שהיה 6600 וברצוני לקנות חדש.

יש לי לוח אם של אסוס דגם p4p800 (דיי ישן) וברצוני לדעת איזה כרטיס יהייה הכי משתלם לי לקנות יחסית לביצועים.

יש להזכירשאני מעוניין רק בכרטיסים של nvidia ומחברות ידועות מאוד כמו leadtek או XFX בעיקר לא של Gigabyte.

חברים שלי אמרו לי שיש כרטיסים כמו:

nVIDIA GeForce FX7800GS 256MB Leadtek

(שמאוד מעניינים אותי) אך הלוח אם שלי לא ינצל בכלל חצי מהמשאבים שיש להם ולכן עדיף לי ללכת על משהו כמו:

nVidia GeForce 6800

(שגם הוא נראה בסדר מבחינתי).

אשמח לקבל עזרה בבעיה.

נ.ב.

אני פונה אליכם עכשיו מהמחשב של סבא שלי מפני שאין לי אפשרות אחרת ולכן אני מבקש סליחה מראש על כך שלא אוכל להגיב בעיקביות לכל תגובה.

פורסם
  • מחבר

אנשים??? למה אף אחד לא עונה לי?? אניצריך ערזה דחוף :s07:

פורסם

אני לא יודע אם זה יינצל משאבים אבל בכל מקרה תראה את המפרט המערכת ותן תקציב...

פורסם
  • מחבר

באמת שכחתי להזכיר שאני מוכן להשקיע כ2000ש"ח אם אצתרך אבל אני בטוח שאין שון כרטיס שתומך באפיק AGP היום בשוק שעולים כל כך הרבא וגם שנכותים יותר ממה שכתבתי.

הייתי רוצה לדעת לאיזה מידע על המערכת התכוונתה שאתה רוצה לדעת?

פורסם

באמת שכחתי להזכיר שאני מוכן להשקיע כ2000ש"ח אם אצתרך אבל אני בטוח שאין שון כרטיס שתומך באפיק AGP היום בשוק שעולים כל כך הרבא וגם שנכותים יותר ממה שכתבתי.

הייתי רוצה לדעת לאיזה מידע על המערכת התכוונתה שאתה רוצה לדעת?

אני רוצה לדעת זיכרון ומעבד....

לאיזה משחקים אתה רוצה את הכרטיס? אם זה למשחקים כבדים עדיף לחסוך למחשב חדש.

פורסם

זיכרון , מעבד , ספק כח ??????

פורסם
  • מחבר

יש לי זכרון של 1 ג'יגה ועבד פנטיום 4 2.6 וספק כוח של 320W

אני לא מבין מה כל כך קשה?

זה בסך הכל אפיק של AGP ולא איזה PCI-E אז הוא לא יכול לעלות כל כך הרבא אלא אם כן הוא מעל מה שכתבתי..

הכרטיסים שכתבתי בהתחלה הם הכרטיסים שרק אותם אני אוכל לנצל הכי טוב (אני מקווה) אני לא צריך כרטיסים מסוג 7950 ומעלה...

פורסם

ובאיזה משחקים אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

משחקים כבדים יחסית למשל כמו test drive, battelfild2, call of duty2

פורסם

אם לא תשחק במשחקים עתידיים שאמורים לצאת כמו Crysis וכו'... אין צורך שתשדרג, רק אם תשחק משחקים במנוע גראפיים כאלה...

X1950PRO יהיה טוב, הזיכרון פחות או יותר בסדר, המעבד לא כל כך.

אבל זה יעבוד לך על הגדרות גבוהות בינוניות על בטוח.

פורסם
  • מחבר

אם לא תשחק במשחקים עתידיים שאמורים לצאת כמו Crysis וכו'... אין צורך שתשדרג' date=' רק אם תשחק משחקים במנוע גראפיים כאלה...

X1950PRO יהיה טוב, הזיכרון פחות או יותר בסדר, המעבד לא כל כך.

אבל זה יעבוד לך על הגדרות גבוהות בינוניות על בטוח.

[/quote']

אולי לא סמתה לב אבל אני ציינטי בפירוש לא ATI!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים