פורסם 2007 באפריל 1118 שנים יש לי SUBNET192.168.138.160עם מסכה (MASK)255.255.255.240איך אני מוצא את הVALID HOST האחרון?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אם אתה שואל שאלה ברמה הזאת אתה צריך גם לדעת שגוגל הוא כלי מאוד חזק.Class CNetwork Bits Subnet Mask Number of Subnets Number of Hosts/28 255.255.255.240 16 (14) 14
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר אבל אני רוצה לדעת איך אני מחשב את הVALID HOST האחרוןאו במילים אחרות איך מחשבים את כתובת ה BROADCAST ואז להפחית לו 1דרך אגב את המידע שנתת לי שם ידעתי כבר (אני לא משוויץ או משהו...)
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אוקיי. כשאתה אומר VALID HOST שתה מתכוון לכתובת האחרונה החוקית שמחשב יכול לרבל בתת-רשת הזאת ? (זתומרת כתובת IP ברשת?) אני לא מאשים אותך, סבנטינג באמת יכול קצת לבלבל
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר כן בדיוקבגלל שהכתובת האחרונה בכל תת-רשת היא כתובת ה BROADCASTאז האחרון החוקי הוא הBROADCAST פחות 1
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר טוב אני לא יכול להדביק מידע מה PDF שם כי זה בעברית ואנגלית וזה מתחרבשאז אני ישים תמונהכתוב שם שאולי הוא יסביר את זה במאמר אחרלא קראתי עדיין את הכל כי זה די ארוךאבל בנתיים אני רואה שהוא מתכוון לדבר על זה במאמר אחרנראה אולי בהמשך הוא כן יסביר את זהעריכה:טוב גמרתי לקרוא את המדריךהבנתי איך הוא עושה את זההוא מחשב את הטווח של התת רשת ע"י זה שהוא יודע כמה HOSTS יש בכל תת רשת ואת הקפיצה בין כל אחדזה אותה שיטה שלימדו אותנו שיעור (בערך)עכשיו בטח אתם שואלים למה אני מציק לכם עם שאלה שאני כבר יודע את התשובה......אני פשוט חושב שגיליתי שיטה חדשה ה-ר-ב-ה יותר קצרה וממש ממש פשוטה (הרבה יותר פשוטה מכל מה שהשיטה ה"רגילה" דורשת)אז אני רוצה לראות אם מישהו אחר כבר גילה אותהובגלל שאני לא גר בארץ רציתי לראות אם בארץ משתמשים בשיטה הזאתכנראה שלא.....[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.