עבור לתוכן

בעיה בVirtua Tennis 3, המשחק פשוט לא מתייחס

Featured Replies

פורסם

לגיים פד..

הגיים פד הוא האלחוטי של לוג'יטק (מומלץ בחום!).

המשחק פשוט לא מתייחס אליו כלומר אין אפשרות לזוז בתפריט, בקביעת מקשים הוא מתייחס רק לשחקן אחד - מקלדת, ובנוסף כאשר יש שם משחק מסויים שחייב שני בקרים (מקלדת ועוד משהו) הוא אומר שצריך בקר משחק נוסף.

יצאתי מהמשחק נכנסתי לפיפ"א, בלי לשנות כלום, והפיפ"א הגיבה רגיל לגיים פד..

הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק אבל עדיין אין התייחסות מצד המשחק ( VIRTUA)..

הצעות?

תודה

פורסם

לי גם כן יש שלט של לוג'יטק (דואל אקשן).

ישנם משחקים שתומכים וישנם משחקים שלא תומכים.

אני נתקלתי בעבר בלא מעט במשחקים שלא תמכו.

מוזר שמשחק כזה חדש ועדכני לא תומך.

יותר נכון בושה.

אלא אם כן הוא כן תומך וצריך לשנות משהו במקומות אחרים.

אני באופן אישי עדיין לא התנסתי

במשחק ואני מחכה בקוצר רוח לפעם הראשונה.

ניסית כבר עם המקלדת?

פורסם

עשו פורט ממש גרוע למשחק הזה.

ממש מעצבן.

פורסם
  • מחבר

ניסית כבר עם המקלדת?

כן ניסיתי..

יש הצעות מה לעשות עם הגיים פד?

פורסם

כן ניסיתי..

יש הצעות מה לעשות עם הגיים פד?

נו, ואיך המשחקיות?

סתם אני רוצה לדעת באופן כללי....

פורסם
  • מחבר

נו, ואיך המשחקיות?

סתם אני רוצה לדעת באופן כללי....

אממ

שיחקתי במשחק כמה שעות

המחשב הוא AMD 3600 או 3800 (לא זוכר), 1024 זיכרון, 6100 כ.מסך.

התרשמתי מהמשחק לטובה.. לא עובד חלק.. קצת איטי כנראה בגלל הנתונים של המחשב.., אבל בהחלט מהנה.

הגרפיקה טובה מאד לדעתי, יש שחקנים אמיתיים, משהו כמו 20 בנים 10 בנות כולם מוכרים ומדורגים במציאות גבוה (פדרר נדאל שארפובה..). בתפריטים יש תמונות אמיתיות לדעתי זה ממש מוסיף..

יש אפשרות במשחק לבנות שחקן, ולהתחיל קריירה.. בהתחלה משחקים בצ'אלנג'ים זניחים ולאט לאט מתקדמים בדירוג עד שמגיעים לגראנד סלמים.. יש ממש לוח שנה אם טורנירים אמיתיים מהסבב.. בין לבין חייב לאמן את השחקן כדי שהוא ישתפר.. לפי דעתי זה מאד יפה כי טורנירים אם שחקן מוכר וטוב זה מתישהו נמאס לעומת שחקן ש"טיפחת".

לדעתי היה מקום להוסיף מכות נוספות, יש אפשרות לסלייס טופ ספין וLOB, אולי יש עוד אפשרויות אם שילובים שונים..

עוד משהו שלדעתי הם יכלו להשקיע יותר הוא להוסיף שחקנים אלמוניים או מדורגים נמוך.. בקריירה שאתה עם שחקן שבנית שמדורג נגיד 300, אתה משחק בטורנירים קטנים שהשחקנים שם הם שחקנים מוכרים שפשוט לא משחקים לא טוב.. ככל שהטורנירים גדולים יותר כך צריך להשקיע יותר באימונים.. לשים לב לפציעות (אפשר לקחת הפסקה/חופשה) ולעלות בדירוג כדי להיכנס עליהם (בעזרת טורנירים זניחים).

ברור שנלקח בחשבון במשחק שיהיה בקר נוסף חוץ מהמקלדת.. כי יש שם אפשרות אימון שאומר שחייב עוד שחקן בשביל.. מוזר הקטע עם הגיים פד.

יש לכם הצעות לגבי זה? המשחק בכלל לא מתייחס אליו.. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים