פורסם 2007 באפריל 1118 שנים תקציב: 2000 ש"ח מוכן להשקיע עוד 500 ש"חלשימוש ביתי בעיקר למשחקיםללא מסך, צורב וציוד נלווהאני מחפש תמחשב הכי טוב שיש במחיר הנלתודה מראש!
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר ציינתי אחימזה OC לפיה מה שבנתי זה קשור לקירור המחשב, תיכול לתת לי הסבר מפורט יותר?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים OC=המהרה, כלומר, אתה גורם לרכיב מסויים לעבוד יותר מהר ממה שהוא יצא במפעל מכתוצאה מזה הוא עלוללהתחמם ואף להשרף, האחריות לא תופסת אם מתבצע OC.אם אתה לא ידוע מה זה אתה לא תבצע כנראה.בכל מקרה, אין אפשרות לבנות בתקציב הזה מפרט למשחקים.עדיף שתחסוך עוד 1000 ש"ח ואז תחזור. (אם מישהו אחר יצליח, כל הכבוד, אבל קשה לי לאמין שהוא יצליח להריץ משחקים... של עוד חצי שנה)
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר OC=המהרה, כלומר, אתה גורם לרכיב מסויים לעבוד יותר מהר ממה שהוא יצא במפעל מכתוצאה מזה הוא עלוללהתחמם ואף להשרף, האחריות לא תופסת אם מתבצע OC.אם אתה לא ידוע מה זה אתה לא תבצע כנראה.בכל מקרה, אין אפשרות לבנות בתקציב הזה מפרט למשחקים.עדיף שתחסוך עוד 1000 ש"ח ואז תחזור. (אם מישהו אחר יצליח, כל הכבוד, אבל קשה לי לאמין שהוא יצליח להריץ משחקים... של עוד חצי שנה) אוקיי תודה על ההסבר אז בקיצור עדיף בלי OCאני חייב לקונת מחשב במיידי למה נשרף לי מחשב אחד ואנחנו 4 אחים וכולם במחשב 1 מקסימום אני ישדרג אותו בעוד שנה.מישהו יכול להרכיב לי מפרט?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אל תהיה כ"כ גורף בתשובה שלך, לגבי שני הנושאים.OC אכן צריך לעשות לאחר קבלת ידע בסיסי בנושא והסיכוי שלאחר מכן תשרוף חלקים אפסי.תמיד טוב להשקיע עוד קצת ולקבל תמורה איכותית יותר, אבל לא לכולם יש את הכסף/מצפים לשחק על ההגדרות הכי טובות... אין מה לעשות.בינתיים זה מפרט לא רע בכלל:iqpc.co.ilמעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ₪469 לוח אם: DFI INFINITY NF-M2 מחיר: ₪439 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ₪574 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ₪314 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 מחיר: ₪386 מארז: JSP-TECH H-550D - MID TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU מחיר: ₪261 מחיר סופי: ₪2543 מעבד מעולה, לוח איכותי, ג'יגה זיכרון, HDD נכבד, כרטיס מסך מעולה לתקציב ומארז/ספק סבירים ויספיקו למפרט.אפשר לחסוך בכמה מקומות אבל לא הכי כדאי.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים לא שמתי לב שהוא כתב שאפשר לחרוג ב500.בכל מקרה, לא היתי גורף בתשובה שלי, סך הכל הזהרתי אותו, ואני אישית מכיר משיהו שהצליח לשרוף את המעבד שלו בOC. ועוד אחד שהצליח לשרוף אותו מחום בלי OC (מה אתה רוצה זה היה פרסקוט, למה לי יש אחד כזה :'()
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.