עבור לתוכן

באתר computerworld פירסמו 10 הרחבות לFF שלא שווה להתקין

Featured Replies

פורסם

מעניין.

תודה רבה.

פורסם

נחמד.

פורסם

בהחלט אחת מהכתבות היותר דביליות.

פורסם
  • מחבר

בהחלט אחת מהכתבות היותר דביליות.

וזה כי למה ?
פורסם

אם יש לך מספיק ידע בשביל לגשת ולהתקין תוספות, אז תמיד טוב שתדע מה הם עושות לפני שאתה מתקין.

מה הבעיה ב greasemonkey או ב fasterfox או ב adblock או ב noscript או לא זוכר כבר מה היה שם... כולם עושים את מה שהם צריכים בצורה טובה מאוד, ואם אתה צריך/רוצה את זה, אין סיבה לא להשתמש בהם.

פורסם

adblock+ לא שווה להתקין?

מה שלא שווה זה לקרוא את הכאילו כתבה שלהם. :bash:

פורסם

אני משתמש גם ב Adblock וג ב Noscript ואני די מרוצה משניהם...

פורסם

מה זה הקשקוש הזה? חצי מהרשימה הזאת היא של תוספים שלא רק כדאי, אלא אפילו חובה להתקין , כתבה הזוייה ומטופשת

פורסם

ואם תסתכלו על כתבה קודמת באתר שלהם הם המליצו על חצי מהתוספים שכאן כתבו שלא להתקין (GREASEMONKEY,ADAWARE+) ועוד

:s07: :s07: :s07:

פורסם

אני אישית לא משתמש בכלל ב adblock, ובכל שאר התוספים שמוצגים שם, כי גם לדעתי הם מיותרים

גולש 100% נטו רק בפיירפוקס, ואין לי איזו בעיית פרסומות או חלונות קופצים שהדפדפן לא אוכל לבד בלי מלח, adblock סתם יכביד ולא יתרום.

- לפחות במקרה שלי.

אולי הרגלי גלישה של אחרים כן מצריכים את התוספים הללו, אישית לא נתקלתי במצב שנזקקתי להם.

כנ"ל כל שאר התוספים שמוצגים שם, אני בהחלט לא משתמש באף אחד מהם כי לדעתי הם מיותרים.

(לא קראתי את הנימוקים שלהם לגבי למה הם מיותרים, מספיקים לי הנימוקים שלי, אבל באופן עקרוני הרשימה הזו יכולה להיות אינסופית)

מדי פעם צריך לעבור על רשימת התוספים

ו-ואללה, לראות תוסף שאתה יודע שאתה לא משתמש בו בכלל, והוא סתם שם כי הוא "הגניב" אותך, ולהעיף אותו...

או לנסות להשתמש בו ולראות אם הוא תורם משהו לחיים.

פורסם
  • מחבר

יש צורך ביותר מזה ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש פה דיון על איזה הרחבות כל אחד משתמש, וזה באמת עניין של טעם אישי וכל היופי פה שאתה לא מוגבל ויכול לשים מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

יש פה דיון על איזה הרחבות כל אחד משתמש, וזה באמת עניין של טעם אישי וכל היופי פה שאתה לא מוגבל ויכול לשים מה שאתה רוצה.

התכוונתי לזה, שמספיק מינימום, שעושה מקסימום. ולא לנסות לעסוף חוות דעת על התוספים שלי לFF.

פורסם

יש צורך ביותר מזה ?

אם להיות כנה אז רוב התוספים שלך היו יכולים להתאים לכתבה הרבה יותר מאלו שמופעים בה :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים