עבור לתוכן

מבקש את המלצתכם :-)

Featured Replies

פורסם

קראתי את השאלות הנפוצות, קראתי את הסקירות והבנתי שבאופן כללי כל הכוננים עושים הכל, כאשר הבדלים, כשישנם, הם זניחים וניסבלים.

מצאתי שלושה כוננים, מעוניין לירכוש אחד, רוצה לדעת את דעתכם:

LH-2B1S

http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Itemid=215&limit=1&limitstart=1

DVR-110BK

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=256&catid=7&subcatid=29

BDR-101A

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069963_304355370_tab=B,00.html

מה הכי טוב מתוך השלושה לעיל?

כמו כן אני מבין שפורמט הDVD-ROM פשוט נעלם! ככל הידוע לי מדובר בפורמט שמאפשר 100,000 שיכתובים. מה קרה לו?

תודה רבה!

פורסם

תלמד קצת יותר על צורבים ואז תחזור...

שניים מהצורבים האלו הם בכלל צורבי BLUE RAY צורבים שאמורים לעלות הרבה כסף (כנל גם הדיסקים שלהם) אבל אין מה לעשות איתם בלו ריי לא נפוץ בכלל כרגע

בקשר לצורב דיוידי קח אחד מהמומלצים בממשק SATA

ולגבי DVD-ROM הפורמט קיים ונתמך.. פשוט צריך למצוא צורב שתומך בו.. LG למינהם תומכים בDVD-ROM

העניין הוא שזה פורמט לא פופלרי והדיסקים די יקרים..

פורסם
  • מחבר

תלמד קצת יותר על צורבים ואז תחזור...

יש כאן מישהוא שיודע נימוסים ומוכן לעזור? (מי בכלל דיבר על כונן דויד?)

אני רוצה איכות גבוהה ומניסיוני אני יודע שמה שלא נפוץ היום יהיה נפוץ מחר.

תודה.

פורסם

יש כאן מישהוא שיודע נימוסים ומוכן לעזור? (מי בכלל דיבר על כונן דויד?)

אני רוצה איכות גבוהה ומניסיוני אני יודע שמה שלא נפוץ היום יהיה נפוץ מחר.

תודה.

באמת בלי להעליב, אתה לא מבין כלום!! קודם תלמד, תקרא קצת על הנושא באינטרנט, כי כל עוד אינך מבין כלום יהיה לנו קשה לעזור לך..

לא ציינת איזה צורב אתה רוצה (BLUE RAY או DVD) ובפוסט שלך הבאת שני צורבי BLUE RAY וצורב DVD אחד, אז אני אמור לנחש איזה טכנולוגיה אתה רוצה?

ובנוסף גם דיברת על DVD-ROM אז הנחתי שאתה רוצה צורב DVD

מעבר לזה BLUE RAY לא אומר איכות אלא שטח איחסון, ויפה שאתה רוצה את ההכי טוב אבל מה תעשה שתצרוב דיסק של 25GB ולא יהיה בשומקום כונן שיפעיל לך את הדיסק?

כונני הBLUE RAY לא נפוצים ולכן אין שום סיבה לקנות אותם..

כמו שאמרתי קנה אחד מהמומלצים וגמור עניין...

פורסם

באמת בלי להעליב, אתה לא מבין כלום!! קודם תלמד, תקרא קצת על הנושא באינטרנט, כי כל עוד אינך מבין כלום יהיה לנו קשה לעזור לך..

לא ציינת איזה צורב אתה רוצה (BLUE RAY או DVD) ובפוסט שלך הבאת שני צורבי BLUE RAY וצורב DVD אחד, אז אני אמור לנחש איזה טכנולוגיה אתה רוצה?

ובנוסף גם דיברת על DVD-ROM אז הנחתי שאתה רוצה צורב DVD

הוא צודק ובכל מקרה לא נראה לי שאתה מעוניין להשקיע כמה אלפי שקלים על כונן BLUE RAY!!!

תלמד תנושא ותחזור אם יהיו לך שאלות יש סטיקיים בנושא

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

פורסם

DVD-Rom זה הפורמט הרגיל שאתה יכול לשכור מבלוקבאסטר. (ROM = Read Only Memory)

אתם מדברים על DVD-RAM, פורמט שבנוי בצורה דומה מאוד להרדיסקים (RAM = Random Access Memory), ונותן יתרונות שונים לעומת פומטים אחרים.

בין השאר בגלל שאינו דורש תוכנות מיוחדות כדי לכתוב עליו, מערכות הפעלה חדשות תומכות בו ישירות כמו הארד דיסק חיצוני (גם WinXP תומכת בDVD-RAM עם מערכת קבצים FAT32). והוא הוא אמין הרבה יותר מבחינת כמות הכתיבות וזמן החיים שלו לעומת פורמטים אחרים.

בכל מקרה לגבי Blu-Ray, בזבוז כסף גדול. אין שום סיבה לקנות עכשיו צורב Blu-Ray, במיוחד לא למשתמש ביתי. תחכה שיהיה יותר נפוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים