עבור לתוכן

האם DVI מעביר HD

Featured Replies

פורסם

יש לי סרט על המחשב HDTV 720P, אם אני יחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל DVI לDVI האם אני יראה בטלוויזיה ,שתומכת HD כמובן, בHD?:)

הכרטיס מסך שלי לא תומך HD אני חושב ::) יש לי PX7600GT

תודה.

פורסם

אם זה תוכן לא מוגן אז נראה לי שזה אמור לעבוד, רק שבטלוויזיה יש לרוב חיבור HDMI וצריך כבל עם DVI בצד אחד ו HDMI בצד שני.

פורסם
  • מחבר

DVI-DVI לא יעבוד? חייב DVI-HDmi?

פורסם

כנראה שיעבוד, פשוט אמרתי, לטלוויזיות לרוב יש חיבור HDMI, לא DVI... (אבל כמובן עדיף לחכות לתגובה למישהו שיש לו יותר ניסיון).

פורסם

בעיקרון, כל כרטיסי המסך תומכים בHD בגלל שהרזולוציה שלהם מספיק גבוהה. אתה רק צריך להגדיא את הרזולוציה מעל 720 שורות.

העניין נהיה יותר מורכב כשרוצים לחבר טלויזיה/מקרן עם חיבור קומפוננט (כי אז צריך כרטיס מסך עם יציאה כזאת) או אם רוצים לחבר כונן HD-DVD (כמו הכונן של הXBOX שעובד גם בויסטה וXP) או BLU RAY, ואז צריך כרטיס שתומך בHDCP (וגם שהטלויזיה תתמוך בHDCP). בלי תמיכה כזאת פשוט רואים מסך שחור.

פורסם

DVI יכול להעביר גם 1080P

פורסם
  • מחבר

EShy לא הבנתי הרבה ממה שכתבת sorry. בשורה התחתונה, אם אני יחבר את הכבל Dvi-Dvi ולא Dvi-HDMI לטלוויזיה אז אני יראה בHD ישר או שאני צריך להגדיר הגדרות מסויימות בכרטיס מסך כמו הרזולוציה? ואם צריך להגדיר רזולוציה אז על כמה?

פורסם

DVI ל DVI ו DVI ל HDMI זה אותו דבר. אתה צריך להגדיר רזולוציה שתהיה לפחות כגודל התוכן (HD 720 זה 1280 על 720).

פורסם

ההבדל היחידי בין HDMI לבין DVI זה ש HDMI סוחב איתו גם קול 5.1 באותו הכבל וה DVI סוחב רק את הוידאו.. לכן צריך כרטיס מסך או לוח אם שיש להם יציאה אופטית כדי לקבל את כל החוויה אם אתה מישתמש בכבל DVI. למי שלא הבין HDMI זה אותה איכות וידאו כמו DVI. :yelclap:

פורסם

איזה מסך יש לך ?????

פורסם

אקא צודק.

ד"א - יש פתרון גם לאודיו - 2 כבלי DVI לכניסת HDMI סוחבים גם 1080P וגם אודיו.

ליביו

פורסם
  • מחבר

חיברתי אתמול את הכול וראו יופי אבל יש לי בעיה אחת. הטלויזיה שלי זה LG 37LC2R ושחיברתי את המחשב אליה רק רזולוציה אחת עבדה 1360 על משהו, לא זוכר בדיוק מה... כל רזולוציה אחרת כמו 1920:1080 לא עובדת כמו שצריך, מתחילים לראות גווני שחור כהים בכל המסך והשולחן עבודה יוצא מגבולות המסך.

למה זה?

פורסם

כי הרזולוציה הטבעית של המסך שלך היא 1360 על 700 ומהשהו

אתה לא יכול לפעיל רזולוציה מעבר לזה..כי מעל זה פשוט זה יפעיל אבל שטח העבודה יהיה אמצע של הרזולוציה אתה תוכל לטייל עכם העכבר בכל המסך לכל אורך הרזולוציה כאילו אתה גולש באיזה אתה ומשחק עם הגלגלת כזה וזה לא נוח

הינה אני הפעלתי על מסך 32 אינץ' ברזולוציה הטבעית שלו סרט HD 720P ורואים ממש יפה הכל חד וכל זה...ממש כייף ליראות ככה

פורסם
  • מחבר

גם אני הפעלתי סרט 720P וראו מצויין אבל זה נראה לי מוזר שברזולוציה של 1080p רואים מוזר למרות שהמסך תומך ברזולוציה הזאת...

יש לי עוד שאלה, שאני מפעיל משחקים שמוגדרים על רזולוציה של המסך הקודם (LCD 19 אינץ) אז המשחק עולה ואז כתוב לי על הטלוויזיה No Signal ואני לא יודע איך לשנות מהווינדוס את הרזולוציה לפני שאני נכנס למשחק אז אני בבעיה :S .

פורסם

אני חושב שאתה יכול להגדיר רזולוציה לכל מסך בדרייברים אם ה-LCD מחוברת ב-DVI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים