עבור לתוכן

בדיקה לפני קניה. מפרט גיימינג עד 9000.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אה ועוד שאלה, איזה כרטיס קול לקחת?

אה וגם כדאי לקחת GTX? אני רוצה שהמשחקים יעבדו בטוח ברזולציה של המסך שאני אקנה.

עריכה:

ומאיפה כדאי לקנות? IQPC?

• תגובות 64
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרטיס קול? אין שום צורך יש לך OB, והם מצויינים.

תסתכל בסטיקי הזה (בקטע של כרטיסי קול):

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250383.0

אם ישלך רמקולים של 2.1 רגילים אין לך צרך ביותר מ-OB, אם יש לך מערכת 5.1 שעולה לפחות 1000 ש"ח אז יש מצב לדבר על זה.

פורסם
  • מחבר

אה אחלה, ומה עם שאר השאלות?

פורסם

עם GTS 640MB, ומסך 22" לא תהייה לך שום בעיה, אין סיבה להוסיף 700 ש"ח ל-GTX.

IQPC נחשבת לאחת החניות הזולות והאמינות בפורום הזה (אני אישית רק התחלתי לעבוד איתם), מה שיותר מזה, לא תמצא מפרט כזה במחיר הזה במקום אחר, הם הראשונים שהורידו את המחירים של מעבדי ה-AMD. (אם כי נראה ששאר החניות יישרו קו מתישהו...)

פורסם

תצטרך להחליף לוח אמ... =\

זה סוקט שונה הוא לא מתאים לCONROE..........

פורסם

תצטרך להחליף לוח אמ... =\

זה סוקט שונה הוא לא מתאים לCONROE..........

על מה אתה מדבר? איזה CONRO? הוא לוקח AMD

פורסם

נראה לי שאני אשתמש במפרט הזה אבל אחליף ת'מעבד לX2 6000, זה יעבוד בסדר עם הלוח אם ועם הכל, נכון?

על מה אתה מדבר? איזה CONRO? הוא לוקח AMD

עניתי לו על מה שמודגש..

בכל אופן אני עדיין ממליץ לך משהו מסדרת CONROE, למה? כי לאחר 3 שנים שכבר אין לך אחריות אתה חופשי לעשות OC..

במעבדי הקונרו מתבצע OC מצוין לעומת ה2X של AMD... =\

אני לקחתי את הE6300 כי רציתי שיהיה לי בסופו של דבר "פתח מילוט" אל עולם הOC כשארצה.. ולא אהיה "חנוק" עם מעבד 2X בOC שאדע שאין לי עוד אופציות..

לשיקולך עידן.

פורסם

רק מה הקשר בין OC ואחריות?

יודע מה אני אפילו אגדיל ראש ואגיד לך שעדיף לך לעשות OC במסגרת האחריות, ככה לפחות אם אתה מספיק מוכשר איכשהו לשרוף אותו, יש לך אפשרות להחליף. ולא אף אחד לא יכול לבדוק.

פורסם

רק מה הקשר בין OC ואחריות?

יודע מה אני אפילו אגדיל ראש ואגיד לך שעדיף לך לעשות OC במסגרת האחריות, ככה לפחות אם אתה מספיק מוכשר איכשהו לשרוף אותו, יש לך אפשרות להחליף. ולא אף אחד לא יכול לבדוק.

אז כדאי שתקטין את הראש כי OC מבטל אחריות.

פורסם

וזה באמת משנה כשאף אחד לא יכול לבדוק את זה? אז אתה מעדיף לחכות שהאחריות תיגמר ואז לסכן את המעבד? :P

פורסם

אז כדאי שתקטין את הראש כי OC מבטל אחריות.

לא מדוייק, בחלק מהמקרים זה נכון ובחלק אחר לא.

תלוי בחנות, ותלוי מה הרסת

פורסם

וזה באמת משנה כשאף אחד לא יכול לבדוק את זה? אז אתה מעדיף לחכות שהאחריות תיגמר ואז לסכן את המעבד? :P

אפשרי לבדוק את זה, אני לא יודע איך אבל אפשרי איכשהו..

לא מדוייק, בחלק מהמקרים זה נכון ובחלק אחר לא.

תלוי בחנות, ותלוי מה הרסת

חנות רגילה עם בנאדם שיודע דבר או שניים במחשבים יכול לבדוק את זה.. אני עצמי לא יודע איך בודקים ואיך יודעים אבל אם אפשרי לבדוק את זה כל בעל חנות היה רוצה לדעת את זה.. זה כסף בשבילו שיקנו ממנו מעבד חדש או משהו כזה..

אמממ נראה לי שבזכרונות זה לא תופס נכון?

פורסם

מה הסיפור לגלות OC? הרי היתה צריך לשחק עם הBIOS להקפיץ מהירויות של רכיבים אחרים (כמו זכרונות).

פשוט שמים מעבד אחר ונכנסים לBIOS ומסתכלים (לא תמיד זה עובד), ויש עוד דרכים לבדוק OC.

פורסם

בתור אחד שעבד בחנות מחשבים (כשהייתי צעיר יותר...)

החנות לא מפסידה פה אפילו לא שקל אחד, הם מעבירות את המעבד לספק ומקבלות אחד חדש, אין להם שום בעייה זה פשוט צורך טופסולוגיה ויש חניות שלא רוצות להיכנס לזה. בגלל זה אמרתי שחשוב שתהייה חנות עם שירות טוב.

פורסם

3p אז כאילו אם יש לי פרוטקציה בחנות שממנה קניתי ואצלה האחריות שלי ואני עושה OC ונגיד שרפתי את המעבד שלי חס וחלילה P: הם יחליפו לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים