עבור לתוכן

חוות דעתכם על מפרט מחשב שאני מתכונן לקנות מחירו: 9757.10 ש"ח

Featured Replies

פורסם

^

dxm אני מסכים איתך בהכול חוץ מהקטע של המעבד, אף Oc לא יכול להפוך את ה 6600 למרובע ליבה כי oc לא מוסיף 2 ליבות למעבד- זה שהוא מחזק את התדר של המעבד לא אומר שהוא יכול להגיע לרמה של מרובע ליבה.. בכל מקרה אני לא מבין למה לקנות עכשיו מרובע ליבה כשאין לזה בכלל צורך.. אבל זאת החלטה שלך תעשה עם הכסף מה שבא לך..

• תגובות 32
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה המידות שלו?

גובה: 45 ס"מ

אורך: 20.5 ס"מ

עומק: 52.25 ס"מ

(מדובר במארז הסיריוס)[br]פורסם בתאריך: 10.04.2007 בשעה 21:04:32

^

dxm אני מסכים איתך בהכול חוץ מהקטע של המעבד, אף Oc לא יכול להפוך את ה 6600 למרובע ליבה כי oc לא מוסיף 2 ליבות למעבד- זה שהוא מחזק את התדר של המעבד לא אומר שהוא יכול להגיע לרמה של מרובע ליבה.. בכל מקרה אני לא מבין למה לקנות עכשיו מרובע ליבה כשאין לזה בכלל צורך.. אבל זאת החלטה שלך תעשה עם הכסף מה שבא לך..

מפני שהמחשב אמור להרזיק זמן ארוך,

חוץ מזה למה לא ליקנות מרובע ליבות ב2500 ש"ח? ???

פורסם

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=604&model2=432&chart=169

ברוב המבחנים הלא סינתטים הם כמעט משתווים בהפרש אפסי אז אני לא צריך לאמר לך מה יקרה בOC נכון?

-

אתה בטוח שהמידות נכונות? איך האורך יכול להיות 20 (או שאני מתבלבל איזה חלק אמור להיות 20)?

פורסם

לא המארז לא יתאים אורכו של הGTS הוא 9 אינץ (או 11 לא זוכר), כך שבכל מקרה הוא לא יכנס.

כך מארז גדול יותר.

ולאיתי, אין היום אף משחק שתומך במעבד מרובע ליבה (QUAD CORE), (גם ליבה כפולה לא).

אה כן ואיפה מצאת מעבדQUAD CORE במחיר הזה? (2500)

ונראה לי שתוכל להגיע בקלות לתדר של 3.7 עם זכרונות קירור ולוח כאלו.

פורסם

די לזיין את השכל...

תוריד את המעבד לטובת הדואל קור. אין למה לקנות את ה-4 (מיותר).

תשדרג ל- 8800GTX, עדיף למסך 24". ככה תוכל לשחק בהגדרות הגבוהות ביותר.

2GB זיכרון מספיק ודי. אם אפשר לקחת 800MHZ בתופסת קטנה אז כדאי.

תוספת של כרטיס מסך בתצורת PCI לא תעזור בכלל, רק אם אתה מתכוון להוסיף למחשב גם טלויזיה LCD ואתה צריך עוד יציאה בנוסף ל-2 הקיימות ב- 8800.

ספק, תקח משהו של חברה טובה באיזור ה- 600W. בעתיד אתה תרצה להוסיף עוד הרדיסקים.

תקח מארז טוב וגדול שיהיה מקום ל- GTX לנשום... וזהו! אל תבזבז יותר כסף! פשוט חבל.

פורסם
  • מחבר

לא המארז לא יתאים אורכו של הGTS הוא 9 אינץ (או 11 לא זוכר), כך שבכל מקרה הוא לא יכנס.

כך מארז גדול יותר.

ולאיתי, אין היום אף משחק שתומך במעבד מרובע ליבה (QUAD CORE), (גם ליבה כפולה לא).

אה כן ואיפה מצאת מעבדQUAD CORE במחיר הזה? (2500)

באי ביי ב639 דולר (20 ש"ח משלוח לישראל יוצר 659)

פורסם

באי ביי ב639 דולר (20 ש"ח משלוח לישראל יוצר 659)

אתה קונה מאי ביי? טוב...

בכל מקרה יש לך 16 אחוז מע"מ לשלם, כך שזה יוצא יותר.

אולי יהיה לך מזל ותצליח להעביר בלי מע"מ.

אה אם ככה זה עולה 3000 ש"ח.

תוסיף מע"מ לשאר החלקים תגיד ל12000 בערך.

פורסם

וגם קח בחשבון שיהיו לך בעיות באחריות (במידה ותצטרך)

אם יתקלקל לך איזה חלק לא יהיה לך למי לפנות ותצטרך להסתדר בעצמך ולקנות חלקים חדשים (או לשלם על תיקון)

פורסם

ובקצרה, זול עולה ביוקר.

תחסוך עכשיו 300 שקל על מפרט של 10K ותשלם על זה בדרך כלשהי עם הזמן.

תציב תקציב למפרט, דרישות ושימושים ברורוים ותקבל את המפרט הכי טוב שהכסף שלך יכול לקנות.

וזה אומר קניה בארץ.

פורסם
  • מחבר

אתה קונה מאי ביי? טוב...

בכל מקרה יש לך 16 אחוז מע"מ לשלם, כך שזה יוצא יותר.

אולי יהיה לך מזל ותצליח להעביר בלי מע"מ.

אה אם ככה זה עולה 3000 ש"ח.

תוסיף מע"מ לשאר החלקים תגיד ל12000 בערך.

לא לא אתה לא מבין, אני לא צריך לשלם מע"מ כי אני כבר משלם על משלוח, המחיר כולל את המשלוח על-ידי UPS או משהו כזה

פורסם

לא לא אתה לא מבין, אני לא צריך לשלם מע"מ כי אני כבר משלם על משלוח, המחיר כולל את המשלוח על-ידי UPS או משהו כזה

UPS שולחים במטוס->מגיע לארץ->משלם מיסים וכו'

פורסם

כן כן כן כן.

כל חבילה שעלותה עולה על 50$ חייבת במע"מ. מה שכן ואולי מפה נובע הבילבול, אין מכס על חלקי מחשב. את זה אני אומר מנסיון.

בכל מקרה, זה מבטל את הכדאיות של קנייה בחו"ל, חיסכון של כמה שקלים לא שווה את וויתר האחריות, ותפסיק להסתכל על המחיר עכשיו כי כשתצטרך לממש אחריות ומתישהו בשלוש שנים הקרובות תצטרך חהוציא כסף מהכיס ,כנראה שלא קצת וזה יצרום לך (או להורים שלך, לא יודע) ואז תבין את הטעות...

פורסם
  • מחבר

כן כן כן כן.

כל חבילה שעלותה עולה על 50$ חייבת במע"מ. מה שכן ואולי מפה נובע הבילבול, אין מכס על חלקי מחשב. את זה אני אומר מנסיון.

בכל מקרה, זה מבטל את הכדאיות של קנייה בחו"ל, חיסכון של כמה שקלים לא שווה את וויתר האחריות, ותפסיק להסתכל על המחיר עכשיו כי כשתצטרך לממש אחריות ומתישהו בשלוש שנים הקרובות תצטרך חהוציא כסף מהכיס ,כנראה שלא קצת וזה יצרום לך (או להורים שלך, לא יודע) ואז תבין את הטעות...

תשאיר את האחריות רגע בצד ותסביר לי רגע,

מה זאת אומרת אין מכס על חלקי המחשב?

פורסם

לא טוב שאתה אומר להשאיר את האחריות בצד. זה אומר שאתה עדיין מקובע על קנייה בחו"ל. טעות טראגית. מילא אם אתה נוסע וקונה במקום או שמישהו שאתה מכיר קונה ומביא לך אבל מה שאתה עושה זו טעות.

בכל מקרה, זה פשוטו כמשמעו, אין מכס על חלקי מחשב, רק מע"מ.

פורסם
  • מחבר

לא טוב שאתה אומר להשאיר את האחריות בצד. זה אומר שאתה עדיין מקובע על קנייה בחו"ל. טעות טראגית. מילא אם אתה נוסע וקונה במקום או שמישהו שאתה מכיר קונה ומביא לך אבל מה שאתה עושה זו טעות.

בכל מקרה, זה פשוטו כמשמעו, אין מכס על חלקי מחשב, רק מע"מ.

רגע אחד, אם אני ישלם משלוח לישראל (כ 60 דולר לכרטיס מסך רק משלוח) זה אומר שזה לא כולל מע"מ?

המחיר של המוצר לא כולל את המשלוח? הם לא יכולים פשוט לישלוח את המוצר לישראל, אני יתן להם את הכתובת המדויקת בישראל והם ישלחו לישראל, אז הדואר לביתי וגמרונו?

אם א אז איך זה הולך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים