עבור לתוכן

חוות דעתכם על מפרט מחשב שאני מתכונן לקנות מחירו: 9757.10 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!! :hi:

רציתי לשאול מה אתם אומרים על מפרט המחשב הבא שאני יציג בפניכם לפני שאצא לרכישתו.

המפרט בנוי למשחקים הכי כבדים כיום בשוק ובעתיד, באיכות הכי גבוהה, ואוליי קצת אוברקלוק פה ושם

המפרט הוא:

לוח אם : ASUS Striker Extreme

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600

זיכרון: 2GB DDR2 800FSB PC2-6400

כרטיס גרפי: PNY Geforce 8800GTS 320MB

כונן קשיח: Western Digital WD2500KS

מארז: Sagitta Raidmax

מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew

ספק כח: OCZ GameXStream 700W

כונן CD: ASUS S520B Black

צורב+ קורא: SONY AWG170AB2

כונן Floppy: Sony Floppy 1.44 Black

כרטיס פיזיקאי: ASUS 90-C1CHFA-HUAY1

מחיר סופי: 9757.10 ¤ כולל מע"מ ומשלוח.

המחשב מתוכנן לעבור שידרוג לאחר שנה, והשידרוג יכלול את הפרטים הבאים:

זיכרונות נוספים: 2GB DDR2 800FSB PC2-6400 (סה"כ 4GB)

כרטיס גרפי נוסף: PNY Geforce 8800GTS 320MB(סה"כ 2 כרטיסי מסך)

כונן קשיח נוסף: Western Digital WD2500KS (סה"כ 500GB)

כרטיס מסך בחיבור פי-סי-איי (לא אקספרס) HIS ATI RADEON 7000 64MB DVI+TVOUT (סה"כ 3 כרטיסי מסך בלוח אם)

מחיר סופי: 2656.15 ¤ כולל מע"מ ומשלוח.

אשמח לקבל תגובות חיוביות או שליליות, ועצות לשיפור.

בתודה, אור כהן.

• תגובות 32
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא צינית שימושים..והאם מתוכנן OC...

אני מאוד מקווה שיש לך שימושים רציניים שבאמת דורשים 4GB זיכרון ומעבד מרובע ליבה.

הספק מיותר ויקר מאוד אני מניח,והמארז גרוע.

פורסם

Nפרט טוב אבל עם לא מתכונן oc תוריד את הזיכרונות ל 667mhz אתה לא תרגיש הבדל

וגם לא ניראה לי שממש כדאי לקחת 2 כרטיסים של 8800gts 320 אולי עדיף שתיקח כבר אחד של 640 גם ככה רוב המשחקים שקיימים לא מנצלים טכנולוגיה של SLI

המעבד לא מומלץ שום דבר כיום לא מנצל 4 ליבות הייתי יורד למעבד e6600

הייתי בונה לך מפרט אבל אני לא ממש יודע איזה לוח אם לשים אז עדיף שמישהו יותר טוב יבנה :)

פורסם

לפני שבונים לו מפרט יותר משתלם צריכים לדעת שימושים ואם מתוכנם oc או לא..

פורסם
  • מחבר

Nפרט טוב אבל עם לא מתכונן oc תוריד את הזיכרונות ל 667mhz אתה לא תרגיש הבדל

וגם לא ניראה לי שממש כדאי לקחת 2 כרטיסים של 8800gts 320 אולי עדיף שתיקח כבר אחד של 640 גם ככה רוב המשחקים שקיימים לא מנצלים טכנולוגיה של SLI

המעבד לא מומלץ שום דבר כיום לא מנצל 4 ליבות הייתי יורד למעבד e6600

הייתי בונה לך מפרט אבל אני לא ממש יודע איזה לוח אם לשים אז עדיף שמישהו יותר טוב יבנה :)

ה667 וה800 הם כמעט אותו מחיר, אז אני הולך על ה800, ורגע אני מבולבל, לא יותר טוב 2 כרטיסים של 320, שכך יהיה דימוי של 640ביט?

או שכל כרטיס ינצל משהו אחר? :s05:

זה גם מחשב שבנוי לעתיד אז לדעתי 4 ליבות יעשו את העבודה :xyxthumbs:, חוץ מזה, הם עולות לי רק 2500, אז למה לא? ;D[br]פורסם בתאריך: 10.04.2007 בשעה 18:55:21

לפני שבונים לו מפרט יותר משתלם צריכים לדעת שימושים ואם מתוכנם oc או לא..

*תוקן*

פורסם

בעיקרון אני לא חושב שיש היום דברים שיודעים לנצל Sli אז לכן עדיף ניראה לי לקחת 640 מגה במקום 2 של 320 זה פשוט לא ינוצל...

ובקשר לשורה

כרטיס מסך בחיבור פי-סי-איי (לא אקספרס) HIS ATI RADEON 7000 64MB DVI+TVOUT (סה"כ 3 כרטיסי מסך בלוח אם)

אני חושב שיהיה עדיף בהרבה לשים אחד של geforce 8800 GTS 640MB

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני לא חושב שיש היום דברים שיודעים לנצל Sli אז לכן עדיף ניראה לי לקחת 640 מגה במקום 2 של 320 זה פשוט לא ינוצל...

ובקשר לשורה

אני חושב שיהיה עדיף בהרבה לשים אחד של geforce 8800 GTS 640MB

אוקיי אתה אמרת :xyxthumbs:

פורסם

דברים שיודעים לנצל SLI?

חוץ מאולי 2 משחקים בכל משחק מערך SLI/CROSFIRE משפר משמעותית את הביצועים...

הצעות-

ספק למצוא אחד איכותי של 500W

מארז-להשיג אחד איכותי יותר פורום מארזים יעזור לך בזה

מעבד-לא לקחת QUAD אין לך ממש צורך בזה

3 שאלות

איזה מסך אתה לוקח/יש לך

למה לחבר ראדון 7000 בPCI

מה זה הכרטיס פיזיקה הזה? זה אמור להיות PHysX?

פורסם
  • מחבר

דברים שיודעים לנצל SLI?

חוץ מאולי 2 משחקים בכל משחק מערך SLI/CROSFIRE משפר משמעותית את הביצועים...

הצעות-

ספק למצוא אחד איכותי של 500W

מארז-להשיג אחד איכותי יותר פורום מארזים יעזור לך בזה

מעבד-לא לקחת QUAD אין לך ממש צורך בזה

3 שאלות

איזה מסך אתה לוקח/יש לך

למה לחבר ראדון 7000 בPCI

מה זה הכרטיס פיזיקה הזה? זה אמור להיות PHysX?

לדעתי עדיף לקחת QUAD כדי שהמחשב יוכל להרזיק קצת יותר זמן.

המסך שאני שברשותי הוא מסך 24 אינצ' של חברת סמסונג , המסך הוא מסך LCD רחב, דגם 244T

לחבר רדאון בפי סי איי כי אין לי עוד מה לעשות עם החיבור הבודד הזה, בנוסף זה אמור להגדיל את חווית המשחק\העבודה במחשב.

כן, כרטיס פיזיקה הוא כרטיס PhysX, כיום קיימים רק שני כרטיסי פיזיקה בעולם, אחד אסוס והשני בי-אפ-ג'י, הוא משפר את חווית המשחק ואחריי לכל תנועת אבן במשחק, הוא מתחבר בחיבור הפיסיאיי אקספרס השלישי שמיועד לו בלוח אם.

(דרך אגב אני לא חושב ש500W יספיק לSLI 8800GTS, מרובע ליבות ו4 ג'יגה זיכרון, ומה רע במארז שבחרתי חוץ מזה שהוא עשוי ברזל?)

פורסם

ומה רע במארז שבחרתי חוץ מזה שהוא עשוי ברזל?

שלא נכנס בו 8800 וזה מה שאתה רוצה לא?

פורסם
  • מחבר

שלא נכנס בו 8800 וזה מה שאתה רוצה לא?

אין מצב, כל מארז יכול להכיל כרטיס מסך כזה, מה שאתה מנסה לומר שאני צריך טוור מלא ולא מידי?

פורסם

לדעתי עדיף לקחת QUAD כדי שהמחשב יוכל להרזיק קצת יותר זמן.

המסך שאני שברשותי הוא מסך 24 אינצ' של חברת סמסונג , המסך הוא מסך LCD רחב, דגם 244T

לחבר רדאון בפי סי איי כי אין לי עוד מה לעשות עם החיבור הבודד הזה, בנוסף זה אמור להגדיל את חווית המשחק\העבודה במחשב.

כן, כרטיס פיזיקה הוא כרטיס PhysX, כיום קיימים רק שני כרטיסי פיזיקה בעולם, אחד אסוס והשני בי-אפ-ג'י, הוא משפר את חווית המשחק ואחריי לכל תנועת אבן במשחק, הוא מתחבר בחיבור הפיסיאיי אקספרס השלישי שמיועד לו בלוח אם.

(דרך אגב אני לא חושב ש500W יספיק לSLI 8800GTS, מרובע ליבות ו4 ג'יגה זיכרון, ומה רע במארז שבחרתי חוץ מזה שהוא עשוי ברזל?)

1. לדעתך... לדעתי ולדעת אנשים שיודעים קצת יותר כל עוד אתה לא משתמש בתוכנות שתומכות במרובע ליבה (לא ממש) אתה לא צריך מרובע ליבה ומשחקים אפילו לא תומכים ב2

2.אין לי מושג כמה זה יעזור או אם אפילו זה נתמך אבל אם אתה יכול לחבר כרטיס מסך לPCI תעשה מה שבא לך

3.לא ממש מכיר את המסך

4.כרטיס פיזיקה זה באמת דבר נחמד למי שיש תקציב (במיוחד עם כל המשחקים שמתוכננים לכרטיס הזה)

5. 500W מספיק לSLI8800 ואין סיבה שתיקח מרובע ליבה והזיכרון דורש כמות מתח אפסית

פורסם
  • מחבר

אין מצב, כל מארז יכול להכיל כרטיס מסך כזה, מה שאתה מנסה לומר שאני צריך טוור מלא ולא מידי?

Raidmax Sirius יהיה מספיק טוב בשביל להיות מארז ל8800GTSX2?

פורסם

Raidmax Sirius יהיה מספיק טוב בשביל להיות מארז ל8800GTSX2?

מה המידות שלו?

פורסם

יש לך מסך 24 אינץ ואתה לוקח 88GTS 320, תרד במעבד חסר התועלת הזה ותקנה GTX ב3000 (בלי פאקינג OC).

כך מארז נורמלי. חוץ מזה שאם תיקח עכשיו את הE6600, תוכל לשדרג לארבע אחר כך, לא? זה יצא יותר זול.

מפרט בזבזני ביותר. חוץ מזה אם תבצע OC לE6600 תוכל להגיע איתו לתוצאות שמרובעי הליבה (כמובן לקחת

ספק חלש יותר ומארז חזק יותר ולהוסיף ביג טייפון או TUINQ או נינגה, כמובן שהחיסכון של המעבד יפצה על זה!).

תאמין לי ככה תקבל את התמורה הטובה ביותר, כי אין מה לעשות ב4GB זכרון גם בעוד שנה.

ספק מיותר (חזק מאוד).

לא, ממש לא כל מראז יכול להכניס אותו, כנס לפורום מארזים וספקים יש רשימה של כאלה שלא יכולים, כמו כן אם הם יכולים בכלל

להחזיק SLI. (אם המארז שלך לא מופיע זה לא אומר שה88XX יכנס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים