פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אני בוחר כל פורט אקראי ואז כשאני לוחץ על: "בדוק הם הפורט מנותב היטב"אז תמיד אני מקבל הודעה:Error! Port 50042 does not appear to be open.(או כל מספר אחר של הפורט)איך פותחים?אני משתמש בפיירוול של XP והפורט נפתח אוטומטית על ידי הביטורנט, אך כאמור לא עוזר
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אני משתמש בפיירוול של XP והפורט נפתח אוטומטית על ידי הביטורנט, אך כאמור לא עוזרלא הוא לא.אתה רק אומר לתוכנה באיזה פורט להשתמש, אתה צריך לפתוח את הפורט ידנית.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר אם רשום לי בביטורנט פורט 50042. אז מה לפתוח בפיירוול של XP? TPC או UPD?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים נסה TCP. אם לא עובד אז גם UDP.אם עדיין לא עובד נסה לנטרל את הפיירוול כדי בדוק אם הוא באמת מה שגורם לבעיה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים הי,אני נתקלתי במס' מקרים דומה. למרות שבוודאות הפורטים היו פתוחים בין אם בראוטר או ב FW (או גם וגם) עדיין התקבלה הודעת שגיאה.הכי פשוט לבדוק עם מופיע לך ה V בצבע הירוק בחלק התחתון של התוכנה. אם כן, הכל בסדר ואתה יכול להתעלם מהודעת השגיאה (אולי זאת איזו שהיא בעיה מובנית או משהו) במידה ולא מופיע לך האייקון הירוק אז ככל הנראה תוכנה או משהו בכל זאת חוסם לך את התקשורת לרשת.כאמור במקרים בהם אני נתקלתי מופיע ה V הירוק, עדיין מתקבלת הודעת השגיאה אבל הכל עובד בסדר גמור.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר אחי, כנראה שהצדק איתךיש וי ירוק ואכן למשך כמה שעות הביטורנט הוריד על מהירות מקסימלית (עכשיו כבר לא :'() וזאת למרות שהופיעה הודאת השגיאה.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.