פורסם 2007 באפריל 1018 שנים כשאני מנסה להכניס לדיסק את החלק של הISO בגודל 2.4GB הוא רושם לי שהוא יכול להכניס לדיסק קובץ ISO עד גודל של 2GB ולכן הוא לא יכול להכניס את זה.. ניסיתי לצרוב את זה בNERO וזה מה שזה רשם..איך אני יוכל אז לצרוב קובץ כזה? אולי לנסות תוכנה אחרת? או שזה משהו בהגדרות?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg1453616#msg1453616
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר ואם אני צורב דיסק ושם אותו על Multisession אני יוכל אחכך להוסיף לו קובץ טקסט בעתיד אם אני ירצה..?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים בלי שום בעיה, רק שזה יהיה על מדיית פלוס ולא מינוס, יש בעיות תאימות עם מדיות מינוס ו multisessions.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר סבבה יש לי וורבטים פלוס.. בהזדמנות כשאני ירצה להוסיף את הטקסט גם תוכל להסביר לי איך להוסיף את זה אחרי שצרבתי?ואממ הדיסקים שלי הם printable ככה שאם יהיה לי מדפסת בשביל כזה דבר זה יהיה באיכות כמו בחנויות?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אין מה להסביר, אתה פשוט בוחר באופציה Continue multisession גורר את מה שאתה רוצה לגרור וצורב. לגבי ההדפסה אף פעם לא ניסיתי, אתה מתלהב מזה בהתחלה ואח"כ אתה רואה כמה דיו אתה מבזבז וחוזר לטושים
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר חח סבבה עשית יא תזה הכל עובד סבבה.. אבל אם אני רוצה להוסיף משהו נגיד תיבת טקסט.. איך אני עושה את זה?הדיסק על Multisession..אגב איזה בעיות נוצרות עם הmultisession עם דיסקי - ?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים לא הבנתי, מה זה תיבת טקסט?כל דבר נוסף שאתה רוצה להוביף אתה פשוט עושה continue multisession ומוסיף.בעיות תאימות עם מינוס, למשל לא תוכל לקרוא את ה session הראשון וכו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.