פורסם 2007 באפריל 1018 שנים כשמפעילים אותו, במסך אין סיגנל. הוא לא מצפצף. הספק בסדר, כי המאווררים פועלים, ונורות על הלוח אם נדלקות. אני חושד במעבד, או בלוח אם. החשד שלי סביר? או שיש אפשרות נוספת? תודה
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים קרה ככה במחשב של אחותי,פשוט ניתקתי ת'מחשב מהחשמל וחיברתי שוב,נשמע מטומטם אבל עבד ואולי יעבוד גם במקרה שלך
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר ^^^^^ האמת, לא ניסיתי את זה. אני בספק, אבל אני אנסה כשאני אגיע הביתה בערב. תודה על העזרה
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים פשוט תנתק את הספק מהחשמל (תלחץ כמה פעמיים על כפתור ההדלקה על מנת לפרוק את הכבלים או תמתין מספר שניות) וזהו קסם... ;D
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מה שאתם מתארים זה רק במקרה שכלום לא זז (מאווררים, נורות וכו') אבל אצלו הכל פועל ולא רואים כלום. אם הניתוק מהחשמל לא יעבודתנסה להתחיל לנתק חלקים, תשאר רק עם לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך ומעבד ותראה אם זה עובד.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים הלך הספקאני מניח שזה ג'נרי,אם חלק מהדברים לא עובדים הלך הספק,ראיתי אצל מיהו משהו דומה שאחרי הפסקת חשמל הספק עבד אבל לא הפעיל הכולתחליף ספק והופ קסםכל זה כמובן אם ניסת את מה שאמרו לך פה לנתק מהחשמל ולחוץ כמה פעמים על כפתור ההדלקה להחזיר לחשמל ולנסות שוב
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר פשוט תנתק את הספק מהחשמל (תלחץ כמה פעמיים על כפתור ההדלקה על מנת לפרוק את הכבלים או תמתין מספר שניות) וזהו קסם... ;D לא להאמין, אבל זה עבד (אני כרגע כותב מהמחשב הנ"ל) תודה רבה על העזרה
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לא להאמין, אבל זה עבד (אני כרגע כותב מהמחשב הנ"ל) תודה רבה על העזרה אין פה הרבה למה לא להאמין אתה פשוט פורק את המתח מהקבלים בספק כוח ומרוקן אותם כדי שיוכלו לאגור מתח חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.