עבור לתוכן

אתגר חח.. הרכבת מפרט כולל הכל ב5 - 6 K

Featured Replies

פורסם

בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה שיהיה בו את הדברים הבאים ב6 - 5 אלף שקל.. [כמעט בלתי אפשרי אבל אפשרי :x ]

בנוסף לכל החומרה הרגילה הוא רוצה גם:

מדפסת משולבת,

מצלמת אינטרנט,

ציוד היקפי,

מטרת המחשב: הורדות, אינטרנט, דגש מיוחד על סרטים ושירים [מסך דק באיכות וכ' מסך אני מניח שגם [לא ניראה לי שהוא הולך לשחק משחקים.. הוא תכף מסיים צבא אבל בטח הוא יכנס למשחקים אז שיהנה ביינתים בשנה הראשונה ככה.], וגם שירים צריכים להיות באיכות.. אה וגם הוא רוצה רמקולים איכותיים ודי חזקים!]

וכל שאר המחשב. שיהיה שקט, המארז אמור להיות נחמד - יפה אבל בלי צד שקוף אורות וזה.

יאללה פנק אותה! [חח לא סתם קראתי לזה אתגר :x]

ד"א אובר קלוק ממש לא בתכנון! - ושהמחשב יחזיק מעמד כמה שנים טובות.

אה ועוד משהו שהמפרט יהיה מ ksp.co.il כי הוא קונה בירושלים.

פורסם

לאור מה שכתבת אני מניח שהוא לא משחק במחשב שלו, למרות זאת שמתי לו כריס מסך לא OB אבל הכי פשוט שיש (זה מה שאפשר בתקציב), אם הוא כן מתכוון לשחק תגיד משהו...

מ-IQPC

מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX

מחיר: ¤647

לוח אם: ASUS M2N-E

מחיר: ¤520

כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL

מחיר: ¤456

דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤391

כונן די.וי.די: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤217

זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤709

מארז: COMPUCASE 6K60 ATX SUPER MINI TOWER CASE + HEC 300ART-F

מחיר: ¤281

סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB

מחיר: ¤139

רמקולים: ALTEC-LANSING 2.1 ATP3

מחיר: ¤363

מאווררים למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1

כמות: 2

מחיר: 104 ש"ח (לשניים כאלו)

סה"כ: ¤3802

+

מפנדה:

מדפסת: HP Photosmart All-in-One C3183

מחיר: 526 ש"ח.

מסך: ViewSonic LCD 19 VP930

מחיר: 1880 ש"ח

סה"כ ¤2400

+ מצלמת אינטרנט ב-20 ש"ח מכל חנות שתראה לנכון.

סה"כ לכל המחשב ¤6200

יש לך מחשב מצויין, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. הוספתי לך שני מאווררים בשביל השקט, רמקולים איכותיים מאוד. מדפסת משולבת נחמדה מאוד ומסך סבבה לתקציב שלך, שמציג טקסט וסרטים בצורה טובה מאוד (פנל VA).

אם אתה רוצה לחסוך בעלויות תרד למסך XEROX X91G, מסך תקציבי טוב לסרטים, שעולה 500 ש"ח פחות.

דר"א בחרתי את שני החלקים הנותרים מפנדה כי לא היו אותם ב-IQPC, אבל אתה יכול לדבר איתם והם יכולים להזמין לך (אני מניח במחיר דומה).

מקווה שעזרתי

אני יודע שחרגתי מעט, אבל זה מה שיכולתי לעשות לאור כל הדרישות.

פורסם
  • מחבר

בניתי בערך אותו מחשב אבל רק שבKSP המחירים יותר מדי גבוהים [ב1000 יותר חח]

בקיצור המסך באמת מוגזם ניראה לי, אני חושב שאני אוריד את המסך קצת ואעלה למקלדת ועכבר אלחוטיים ועוד מצלמת אינרטנט וישאר לו עוד כסף לחסוך.

ראיתי בKSP שיש התחייבות למחיר הנמוך ביותר, הם באמת מבצעים את זה?

ומה אתה אומר על רמקולים יותר איכותיים וחזקים? כי אלה ניראים לי חלשים.

פורסם

1. בקשר להתחייבות של KSP, אני יודע שיש למשפט הזה כמה הסתייגיות, לא זוכר אותם, אבל אתה יכול להתקשר ולשאול אותם.

2. בקשר למסך, סבבה, רק אל תקח מסך עם פנל TN, תתיעץ בפורום מסכי LCD אם צריך.

3. הרמקוליים האלה מצויינים, אם אתה רוצה רמקולים של 5.1 זה כבר משהו אחר. אבל בשביל 2.1 הם מצויינים (ומתומחרים בהתאם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים