עבור לתוכן

האם ירידת המחירים בשוק המעבדים תשפיע על הניידים ?

Featured Replies

פורסם

ברשת פזורים אינספור מאמרים על ירידת מחירי ה C2D

אך אין התייחסות למחירי הניידים

מישהו יודע מה קורה עם זה ?

פורסם

לא נראה לי שירידת המחירים חלה גם על הניידים.

בטבלה שפורסמה באתר (בחדשות) היו רק מעבדים למחשבים נייחים.

אך יש לצפות לירידה במחירי ה C2D עם השקת הסנטה - רוזה.

פורסם

בניידים, אינטל שולטת בשוק ואין לה תחרות כלכך רצינית כמו מ AMD בשוק הרגיל.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שירידת המחירים חלה גם על הניידים.

בטבלה שפורסמה באתר (בחדשות) היו רק מעבדים למחשבים נייחים.

אך יש לצפות לירידה במחירי ה C2D עם השקת הסנטה - רוזה.

אתה יכול קצת להרחיב ?

הסנטה רוזה הוא מעבד למחשבים ניידים אני מניח... (?)

מתי הוא צפוי לצאת ?

אבא שלי פשוט טס עוד חודש לארה"ב ורציתי שיקנה לעצמו שם מחשב טוב.. אבל המחירים הם סביב ה 1700 דולר וזה לא מעט

פורסם

סנטה רוזה היא ערכת השבבים הבאה של אינטל (דור רביעי של סנטרינו, המחליף של נפה). אמור לצאת לשוק במאי, לא בטוח שיגרום לירידת מחירים. יש גם מחשבים נורמלים בפחות מ 1700 דולר נראה לי.

פורסם
  • מחבר

סנטה רוזה היא ערכת השבבים הבאה של אינטל (דור רביעי של סנטרינו, המחליף של נפה). אמור לצאת לשוק במאי, לא בטוח שיגרום לירידת מחירים. יש גם מחשבים נורמלים בפחות מ 1700 דולר נראה לי.

לא ממש מחפש מחשב "נורמלי"

מחשב נייד הוא בעייתי מהבחינה שלשדרג אותו זה סיפור לא פשוט

אז אם כבר קונים מחשב חדש, נתאים אותו לויסטה

לכן קודם כל אני רוצה שהוא יהיה עם 2 ג'יגה זיכרון

מעדיף עם כ.מסך יעודי, אבל לא הכי חשוב - סתם בשביל AERO

ומעבד טוב.. אני כבר לא זוכר את הדגמים. נראה לי שמתי עין על ה T7200

ובסוף זה יוצא סביב ה 1700 דולר

פורסם
  • מחבר

יש מחשבים ניידים עם מפרט תואם למה שבקשת בטווח ה 1200:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834220104

אני ממש מבסוט מ ASUS בתור מחשבים ניידים

קניתי לחברה שלי את סדרה A7J במחיר נמוך משמעותית מהשוק, מריץ ויסטה בלי בעיה עם המפרט שלו וכולל כל כך הרבה דברים

גם כן, בתור צופר קטן, ASUS מוסיפה עכבר ותיק יד עם כל מחשב שקונים

בכל אופן, המחירים באמת מצויינים ב NEWEGG השאלה היא איך קונים אצלם ? יש להם חנויות ממש או רק דרך האינטרנט ?

הבעיה היא שאבא שלי ישן באיזה מלון ומשלוח מאתר אינטרנט יהיה בעייתי אני מניח

פורסם
מחשב נייד הוא בעייתי מהבחינה שלשדרג אותו זה סיפור לא פשוט

אם לבחור מחשב טוב מלכתחילה אז אין שום סיבה לשדרג אותו אחר כך.

יש מחשבים ניידים עם מפרט תואם למה שבקשת בטווח ה 1200:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834220104

הצחקתם אותי :lol:. אתם גרים בארה"ב או משהו :screwy:?

זה אתר שלא ישלח כלום לישראל.

Newegg.com does not currently ship internationally; we only deliver to locations within the United States and to Puerto Rico.

וגם אם כן היו שולחים אז צריך להוסיף למחיר שם את עלות המשלוח, את ביטוח, את המע"מ בארץ וכנראה יש גם מכס אז בסוף זה יצא 2000$. בסכום כזה אפשר למצוא מחשבים הרבה יותר טובים בחנויות בארץ.

ובקשר לנושא המרכזי - ראיתי כתבות על כך שבפירוש ירידת מחירים הקרובה לא תכלול את מחירי המעבדים למחשבים ניידים. שזה גם הגיוני כי שוק המחשבים הניידים גדל בקצב מהיר וגם AMD בינתיים לא כל כך מצליחה בשוק זה אז אין לאינטל הרבה תחרות ולכן אין להם סיבה להוריד מחירים כרגע.

פורסם

אני ממש מבסוט מ ASUS בתור מחשבים ניידים

קניתי לחברה שלי את סדרה A7J במחיר נמוך משמעותית מהשוק, מריץ ויסטה בלי בעיה עם המפרט שלו וכולל כל כך הרבה דברים

גם כן, בתור צופר קטן, ASUS מוסיפה עכבר ותיק יד עם כל מחשב שקונים

בכל אופן, המחירים באמת מצויינים ב NEWEGG השאלה היא איך קונים אצלם ? יש להם חנויות ממש או רק דרך האינטרנט ?

הבעיה היא שאבא שלי ישן באיזה מלון ומשלוח מאתר אינטרנט יהיה בעייתי אני מניח

ממליץ לך לקרוא תגובות של גולשים שקנו את המחשב, זה רק יחזק את מה שאמרת לגבי ניידים של ASUS.

המחשב הספציפי הזה, לפי דעתי הוא ה-אולטימטבי בקטע של יחס עלות-תמורה, עם מפרט רציני.

לגבי new-egg, אין להם חנויות פיזיות והם לא שולחים לארץ אם זה לא היה מובן מההתחלה.

אם אתה רוצה להזמין, אתה צריך מישהו עם כתובת קבועה שיכול לקבל את הסחורה וממנו אבא שלך יאסוף.

פורסם
  • מחבר

אם לבחור מחשב טוב מלכתחילה אז אין שום סיבה לשדרג אותו אחר כך.הצחקתם אותי :lol:. אתם גרים בארה"ב או משהו :screwy:?

זה אתר שלא ישלח כלום לישראל.וגם אם כן היו שולחים אז צריך להוסיף למחיר שם את עלות המשלוח, את ביטוח, את המע"מ בארץ וכנראה יש גם מכס אז בסוף זה יצא 2000$. בסכום כזה אפשר למצוא מחשבים הרבה יותר טובים בחנויות בארץ.

ובקשר לנושא המרכזי - ראיתי כתבות על כך שבפירוש ירידת מחירים הקרובה לא תכלול את מחירי המעבדים למחשבים ניידים. שזה גם הגיוני כי שוק המחשבים הניידים גדל בקצב מהיר וגם AMD בינתיים לא כל כך מצליחה בשוק זה אז אין לאינטל הרבה תחרות ולכן אין להם סיבה להוריד מחירים כרגע.

למקרה שלא ראית, ציינתי שאבא שלי טס לארה"ב עוד חודש

וחבל על NEWEGG.. אין לי דרך להביא שם כתובת קבועה.. אבל ראיתי אצלהם הרבה מחשבים מעניינים ודיי זולים

אני צריך אתר של איזה רשת מחשבים עם הרבה חנויות (וספציפית בסן דיוגו שלשם אבא שלי טס)

פורסם

תשאל את NEWEGG בתמיכה שלהם האם הם מוכנים גם לשלוח בתאריכים נקובים למלון (ו/או אולי יש להם נקודת איסוף באזור).

כמו כן, תחפש ב shopping.com ו froogle.com

פורסם
  • מחבר

תשאל את NEWEGG בתמיכה שלהם האם הם מוכנים גם לשלוח בתאריכים נקובים למלון (ו/או אולי יש להם נקודת איסוף באזור).

כמו כן, תחפש ב shopping.com ו froogle.com

תודה, אני בדיוק עם NEWEGG בשיחה 8)

פורסם

אם אביך בסוף יקנה לך מחשב בארה"ב אל תשכח שני דברים - תבדוק שתהיה אחריות בינלאומית וזה לא תמיד מובן מעליו. בנוסף כדאי מאוד שאביך יפרק את האריזה עוד בארה"ב ויביא את המחשב בתוך תיק אישי, ללא אריזה וניילונים, כאילו זה מחשב משומש שלו. אחרת, אם ינסה להביא מחשב ארוז באריזה מקורית יכריחו אותו בכניסה לארץ לשלם 15.5% ממחיר המחשב.

פורסם
  • מחבר

אם אביך בסוף יקנה לך מחשב בארה"ב אל תשכח שני דברים - תבדוק שתהיה אחריות בינלאומית וזה לא תמיד מובן מעליו. בנוסף כדאי מאוד שאביך יפרק את האריזה עוד בארה"ב ויביא את המחשב בתוך תיק אישי, ללא אריזה וניילונים, כאילו זה מחשב משומש שלו. אחרת, אם ינסה להביא מחשב ארוז באריזה מקורית יכריחו אותו בכניסה לארץ לשלם 15.5% ממחיר המחשב.

תודה על העצה :xyxthumbs:

הוצאה מהאריזה היא פרוצדורה ידועה

חוץמזה, הוא בטח יתעסק איתו שם

ואחת הסיבות שאני הולך על אסוס היא שיש להם אחריות בינלאומית לשנתיים..

השאלה רק איפה אני אצרוב עיברית על המקשים... :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים