עבור לתוכן

האם לוח האם INFINITY NF4 ULTRA מתאים לזכרון DDR II 533??

Featured Replies

פורסם

האם לוח האם INFINITY NF4 ULTRA מתאים לזכרון DDR II 533?? וכמה זכרונות אני יכול להכניס שם? (2 3 או 4?)

פורסם

לא

פורסם

הלוח לסוקט AM2? אז הוא תומך DDR2

הוא לא AM2? לא תומך DDR2 רק DDR

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

וכמה זכרונות אני יכול להכניס שם? (2 3 או 4?)

פורסם

אם תרשום את השם של הלוח שלך בגוגל תוכל לקבל פרטים מדוייקים כולל כמה סלוטים לזכרונות יש לו

פורסם

מקסימום 4 סטיקים בתצורת ערוץ כפול.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקסימום 4 סטיקים בתצורת ערוץ כפול.

מה הכוונה בתצורת ערוץ כפול?

יש לי בינתיים 2 כרטיסים של 512, האם אני אוכל להוסיף עוד 1 של גיגה?

פורסם

עשיתי חיפוש אבל אני לא מצליח להבין משם.. הנה הדף משיהו יכול לעזור לי ולהגיד לי כמה.. בבקשה!

http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

זה מה שכתוב באתר של DFI לגבי הזיכרון:

# Four 184-pin DDR SDRAM DIMM sockets

# Supports dual channel (128-bit wide) memory interface

# Supports up to 4GB system memory

# Supports PC2100 (DDR266), PC2700 (DDR333) and PC3200 (DDR400) DDR SDRAM DIMM

הזיכרון הנתמך הוא רק DDR1, שכן זיכרון DDR1 הוא בעל 184 פינים, וזיכרון DDR2 הוא בעל 240 פינים.

הלוח תומך בערוץ כפול, שזה אומר שאם תחבר 2 או 4 מודולי זיכרון במקום המתאים, תקבל ביצועים יותר טובים מאשר עם מודול זיכרון אחד.

אתה יכול להתקין עד 4GB של זיכרון.

הזיכרונות שאתה יכול להתקין הם DDR1 במהירויות 266MHz, 333MHz ו 400MHz (כמובן שאין טעם לקנות זיכרון שהוא לא DDR1 400MHz).

בקשר להוספת זיכרון - אם יש לך כרגע 2 מודולים של 512MB כל אחד, ואתה רוצה להוסיף עוד 1GB, כנראה שתצטרך עוד זוג של זיכרונות בנפח 512MB, כי בד"כ לוחות שתומכים בערוץ כפול לא תומכים בשילוב של 3 מודולי זיכרון, אלא רק 1, 2 או 4.

פורסם
  • מחבר

, כנראה שתצטרך עוד זוג של זיכרונות בנפח 512MB, כי בד"כ לוחות שתומכים בערוץ כפול לא תומכים בשילוב של 3 מודולי זיכרון, אלא רק 1, 2 או 4.

איך אני אוכל לדעת בוודאות אם אני אצטרך לקנות 2 זיכרונות נוספים או שזה יעבוד גם אם אני אקנה רק אחד? (כי אם אני אקנה 2 של 512 אז יגמר לי המקום אז אולי עדיף לי לקנות שניים של גיגה, ואני מעדיף לקנות בינתיים כרטיס אחד של גיגה)

ותודה רבה על התשובה המהירה והברורה!!

פורסם

בחוברת של הלוח שבלינק (עמוד 19) כתוב שהלוח לא עובד עם 3 מודולי זיכרון.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים לי? לקנות 2 זכרונות של גיגה או 2 של 512?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים