עבור לתוכן

שווה לעשות RAID?

Featured Replies

פורסם

רועי גם אני אובססיבי, אני מת להפטר מהדיסקים הקשיחים המגעילים האלו כשייצאו קשיחים שמבוססים על NAND

• תגובות 64
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תיהיה בריא, דיסקים SSD ייצאו עוד מעט, אבל הם לא יהיו זולים ויהיו בעלי נפח מועט.

גם אני מחכה להם, אבל זה לא שאני מתחרפן בגלל זה.

הדבר שאני הכי רוצה זה להפתר מכל הרעש, לזרוק את המאווררים לים ולהשתיק את הHDים.

פורסם
  • מחבר

יש תמונות, משהו לגבי ההתקנים המהירים האלה שיחליפו את הדיסקים הקשיחים...?

פורסם

שאלה מעניינת:

אם אני בונה מערך raid1 ואני מחבר שני הארד דיסקים שבכל אחד מהם יש מידע מסוים אבל שונה ממה שיש בשני.

אחרי החיבור בraid1 מה קורה למידע שהיה על שני ההארד דיסקים? האם ההארד דיסקים משלימים אחד לשני את החסר או שצריך לפרמט אותם ורק אז להשתמש במערך?

פורסם

כבר עדיף לקנות RAPTOR, לא ?

בכל מקרה, לגבי רעשי דיסקים, מישהו ניסה לשחק עם הגדרות של AAM ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Automatic_Acoustic_Management

ולפני שמתמשים ב RAID נראה לי חייבים לפרמט את הדיסקים.

פורסם

שאלה מעניינת:

אם אני בונה מערך raid1 ואני מחבר שני הארד דיסקים שבכל אחד מהם יש מידע מסוים אבל שונה ממה שיש בשני.

אחרי החיבור בraid1 מה קורה למידע שהיה על שני ההארד דיסקים? האם ההארד דיסקים משלימים אחד לשני את החסר או שצריך לפרמט אותם ורק אז להשתמש במערך?

בעת הגדרת מערך RAID כלשהו מפרמטים את הדיסקים המעורבים. בקשר לשאלה ששאלו אותי בעמוד הקודם - 5 דיסקים נותן +\- פי 4.5

מהירות קריאה\כתיבה

פורסם

כשהמחירים יהיו שפויים והגדלים יהיו סבירים ותהיה מודעות אליהם ? לגבי זמינות, אני מניח שקראת שם את החלק של Availability

פורסם

למי ששאל בקשר לRAID 0,

זה ממש דבילי להוסיף דיסק קשיח בשביל RAID 0 אם כבר התקנת את הווינדוס כי רוב השיפור שינבע מRAID 0 יהיה מהפיצול של קבצי הווינדוס קודם כל...

אם מישהו מתקין RAID 0 אחרי שכבר הווינדוס מותקן על כונן אחד, זה ממש ממש ביזבוז...

פורסם
  • מחבר

כשהמחירים יהיו שפויים והגדלים יהיו סבירים ותהיה מודעות אליהם ? לגבי זמינות, אני מניח שקראת שם את החלק של Availability

מהירים מהירים אבל זה עולה למעלה מ-1000 ש"ח.

רק הטחונים יכולים לקנו כאלה.

פורסם

ככה זה עם טכנולוגיה חדשה... אבל בין לבין יש את הראפטור שאמורים לתת יותר ביצועים במחיר קצת יותר שפוי ?

פורסם

מהירים מהירים אבל זה עולה למעלה מ-1000 ש"ח.

רק הטחונים יכולים לקנו כאלה.

כל דבר חדש עולה הרבה כסף, צורבי ה DVD הראשונים עלו גם יותר מ 1000 שקל.

פורסם

כן, גם פעם צורב דיסקים רגיל ופשוט עלה 2800 שקל וכרטיס מסך גיפורס ישן עלה 2500 שקל :'(

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שזה בטח ייכנס חזק בעוד שנתיים ככה...לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים