פורסם 2007 באפריל 918 שנים יש לי דיסק קשיח של 250GB 16M 7200RPM חשבתי להוסיף עוד אחד כזה, השאלה אם אני יירגיש שינוי במהירות הטעינה ככה ששווה לקנות...תנו את חוות דעתכם אם שווה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים למשתמש ממוצע התוספת ביצועים תהיה לא מורגשת...תריץ חיפוש דיברו על זה לא מעט...
פורסם 2007 באפריל 918 שנים החסרון היחיד זה אמינות. המידע מתחלק בין הHDים, ואם אחד מהם נהרס כל המידע הלך.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים יש לך סיכוי כפול לאבד את המידע - בגלל שהוא מתחלק בין שני הכוננים, מספיק שאחד נופל ואתה מאבד את הכל.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים וואלה צודקים לא חשבתי על זה..ואם לדוגמא שני הכוננים שלו שכל אחד מהם 250 ג'יגה יעבדו ברייד 1 - אז בעצם הם יתפקדו בתור כונן יחיד של 250?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים דווקא כן יראה שיפור בטעינה של המשחקואפילו סתרת את עצמךתחשבו על זה ככה, כשצריך להעביר הרבה מידע מהר מהארדיסק לזיכרוןכמו במצב של טעינת שלב ב BATTLEFIELD או כל משחק אחריהיה שיפורכמה ?לא יודעאבל יהיה
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר אני רוצה לעשות raid בגלל מהירות העברה, אם אין מהירות משהו אז אני לא אעשה...
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים יש שיפור (מורגש) במהירות ההעברה - אם תרגיש את זה בBATTLEFIELD? קשה להאמין. בקשר לשאלה שנשאלה כאן על החסרונות - אמינותוזמן גישה גבוה יותר במקצת. כ"F גם בRAID 1 מהירות הקריאה משתפרת אך לא מהירות הכתיבה.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר יש שיפור (מורגש) במהירות ההעברה - אם תרגיש את זה בBATTLEFIELD? קשה להאמין. בקשר לשאלה שנשאלה כאן על החסרונות - אמינותוזמן גישה גבוה יותר במקצת. כ"F גם בRAID 1 מהירות הקריאה משתפרת אך לא מהירות הכתיבה.קיצר לא שווה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.