עבור לתוכן

למסך DELL 2007FP צריך כרטיס מסך 8800320MB או 8800640MB?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני פשוט חושב על העתיד ...

ככל הנראה CRYSIS ידרוש 512MB וכנל לכל שאר המשחקים החדשים כגון:

UNREAL3

TUROK

וכו..

• תגובות 55
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני פשוט חושב על העתיד ...

ככל הנראה CRYSIS ידרוש 512MB וכנל לכל שאר המשחקים החדשים כגון:

UNREAL3

TUROK

וכו..

יש גם היום משחקים כבדים שמסוגלים לנצל יותר מ 512MB השאלה אם אתה משחק ברזולוציות שמנצלות כמות כזאת של זיכרון

אם אתה משחק ב 1024*768 אתה יכול להריץ את CRYSIS על מקסימום והוא בחיים לא יתפוס יותר מ 320

תהיה בטוח בזה

פורסם

המשחקים האלו לא יצאו, מאיפה אתה רוצה שנ**** תשובה ? בכל מקרה, אתה מוזמן להסתכל בכל השואוות הביצועים שיצאו עד עכשיו לכרטיס, לחפש את הרזולוציה של המסך שלך (1600 על 1200) ולראות איך הביצועים בזה.

פורסם

המשחקים האלו לא יצאו, מאיפה אתה רוצה שנ**** תשובה ? בכל מקרה, אתה מוזמן להסתכל בכל השואוות הביצועים שיצאו עד עכשיו לכרטיס, לחפש את הרזולוציה של המסך שלך (1600 על 1200) ולראות איך הביצועים בזה.

זה שזאת הרזולוציה המקסימלית של המסך שלו זה לא אומר שהוא ישתמש בה.. מניסיון זה ממש קטן ואני לא מכיר מישהו שעובד על הרזולוציה הזאת (במיוחד במסך 20")

פורסם

לא צריך לצטט את מי שכתב מעליך...

בכל מקרה, ברזולוציה אחרת תהיה אינטרפולציה שתוריד מהאיכות, זה לא יהיה הרבה יותר גרוע מהורדת אפקטים כמו AA וכו' ?

חוץ מזה, ה dot pitch של המסך קטן ב 0.003 מ"מ מהדגם הרחב, שבו אין בעיה לעבוד ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050.

פורסם

לשחק ברזולוציה לא טבעית ב-LCD זו טעות של טירונים שעוד לא שכחו את ה-CRT הטוב והישן שלהם :nono:

ב-CRT אין ירידת איכות בהורדת רזולוציה, בניגוד חריף למה שקורה בכל מסכי ה-LCD. לכן יכולתם להוריד עד עכשיו את הרזולוציה ללא חשש.

האינטרפולציה במסך LCD שעובד ברזולוציה לא טבעית "הורגת" את איכות התמונה וכל הכסף שהשקעת בכרטיס מסך ובמסך עצמו יורדת לטמיון - תקבל איכות תמונה של מסך וכרטיס מסך שהיית קונה ברבע מחיר!

או שתישארו עם CRT טוב או שתלמדו לעבוד עם LCD.

פורסם

במסך 19" הרזולוציה המקסימלית היא 1280x1024

אז אתה אומר שאם לא משחקים על הרזולוציה הזאת

מאבדים איכות?

פורסם

לא רק במשחקים, בכל דבר במסך LCD כאשר לא עובדים ברזולוציה הטבעית שלו, מאבדים איכות (יש מצבים שזה מורגש יותר, ויש אנשים שרואים את זה יותר בברור על ההתחלה).

גם כדאי לשים את קצב הרענון של המסך על 60Hz.

פורסם

מאבדים איכות?

קל מאוד להרגיש בזה , למשל הסמלים על שולחן העבודה נעשים פחות חדים ויותר משוננים

פורסם

מאבדים איכות?

בדיוק!

תגידו - בשביל מה ארז פרסם מאמר כל כך מושקע?

כדי שתמשיכו לשאול שאלות שענו עליהן 10000000000000000 פעם?

אפילו חיפוש לא טרחתם לעשות.

מעצבן :s07::bash::nono::pissed::kopfpatsch::jump:

פורסם

אולי פשוט מרבית האנשים פה לא קוראים דברים באתר מעבר לפורומים (חלק בכלל בטח לא יודעים שזה יצא), וגם לרוב האנשים אין כח לקרוא מאמרים כאלו ארוכים.

פורסם

כמינימום שיעשו חיפוש פשוט... זה נטחן כל כך הרבה פעמים שהם היו חייבים "ליפול" על זה מכה ראשונה או שניה לכל היותר.

פורסם
  • מחבר

אבל לגבי ה 320MB 640MB עדיין אין הסכמה חד משמעית.

פורסם

לגבי משחקים שיצאו בעתיד מן הסתם... לגבי משחקים שעכשיו, תחפש ביקורות, ממה שאני זוכר נראה לי שאמרו של 1600 על 1200 פיקסלים ומטה, ה 320 מגה מספיק, אבל תבדוק להיות בטוח.

פורסם

אבל לגבי ה 320MB 640MB עדיין אין הסכמה חד משמעית.

בקיצור , אם אתה לא בטוח והתקציב מאפשר תקנה את ה-640

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים