עבור לתוכן

מפרט 1000-1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה תקציב ממש מוגבל אך המפרט המדובר הוא לאבא שלי...(הפנטיום 3 הלך לעולמו)

יש עדיפות לאינטל למרות שידוע לי שממערכת AMD אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים..אך שוב...אום תוכלו לבנות לי שניים..אחד של AMD ואחד אינטל..

המחשב לעבודה משרדית בלבד לאין צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה..

המחשב יעבוד פעמיים-שלוש בשבוע..לא יותר ככה שאין צוריך בשיא הביצועים...משרדי ביותר...

אין צורך מסך לא ציוד הקפי לא כלום...

----יהיה אפשר לדעת כמה מפרט שמורכב כיום יעלה אחרי ה22.4?---

פורסם

כל מה שאתה יכול להשיג בתקציב הזה וגם בזה אני בספק זה איזה מחשב מעפן במחלקת מבצעים של אייבורי..

בקשר להורדת המחירים זה לא אמור להשפיע עליך כי אתה לא קונה מעבד מהסדרה החדשה של אינטל..

פורסם
  • מחבר

אני יודע שלא...אבל זה מחשב ל3 פעמים בשבוע...למשל 512 זיכרון יספיקו לו לחלוטין...ומאייבורי אני לא ייתן לאבא שלי לקנות גם אם אני ייצתרך לתת לו את המחשב שלי במקום...

אי אפשר לסדר איזה פנטיום 4 או סלרון משהו? שמעו אנשים זה מחשב לעבודה כזו חלשה שזה מדהים...כמעט כול מה שהוא עושה זה מסנכרן את הנתונים מהמחשב כף יד שלו למחשב מגבה בכונן הדיסקטים מדפיס כמה דברים פעם בחודש וזהו!..

פורסם

תשמע - זה המינימום שהצלחתי להוציא בלי לגלוש לזבל גנרי ומחנות טובה (IQPC)

מעבד:

AMD SEMPRON 3000 1.6GHz 256KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - SDA3000CNBOX - BOX

מחיר: ¤310

אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2V-TVM

מחיר: ¤358

אחריות: שלוש שנים.

דיסק קשיח:

HITACHI DESKSTAR 80GB 2MB 7200 RPM ATA100

מחיר: ¤237

זיכרון:

PQI 512MB DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤186

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

TZAG-ELITA 2432 SUPER MIDI TOWER+500W

מחיר: ¤174

אחריות: שנה.

מחיר סופי: ¤1389

ללא CD או DVD או פלופי.

כנ"ל - אבל עם סלרון של אינטל:

מעבד:

INTEL CELERON-D S775 3.2GHz (352) 533MHz/FSB 512K - 64 BIT - BOX

מחיר: ¤333

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטקוניקס/חיון מקורי.

לוח אם:

ABIT SG-95

מחיר: ¤305

דיסק קשיח:

HITACHI DESKSTAR 80GB 2MB 7200 RPM ATA100

מחיר: ¤237

זיכרון:

PQI 512MB DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤186

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

TZAG-ELITA 2432 SUPER MIDI TOWER+500W

מחיר: ¤174

אחריות: שנה.

מחיר סופי: ¤1364

פורסם

אני יודע שזה תקציב ממש מוגבל אך המפרט המדובר הוא לאבא שלי...(הפנטיום 3 הלך לעולמו)

יש עדיפות לאינטל למרות שידוע לי שממערכת AMD אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים..אך שוב...אום תוכלו לבנות לי שניים..אחד של AMD ואחד אינטל..

המחשב לעבודה משרדית בלבד לאין צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה..

המחשב יעבוד פעמיים-שלוש בשבוע..לא יותר ככה שאין צוריך בשיא הביצועים...משרדי ביותר...

אין צורך מסך לא ציוד הקפי לא כלום...

----יהיה אפשר לדעת כמה מפרט שמורכב כיום יעלה אחרי ה22.4?---

הנה מחשב ב1000

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11206245

ואם אתה רוצה אתה יכול להשקיע עוד 300 ש"ח ולקבל מחשב כזה:

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=12027155

שני המערכות הן מערכות אינטל.

גם רצית מערכת AMD

אז הנה מערכת AMD, בתוספת של 300 ש"ח (1300)

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11982460

מקווה שעזרתי, אור כהן.

פורסם

^^^

מוזר ביותר - במיוחד האחרון - "צורב DVD מהיר X20 בטכנולוגיית Dual-Layer" :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

אור תגיד לי - אתה רציני או שאתה מסתלבט?

המפרטים האלה לא שווים 500 ש"ח - הכל זבל גנרי, אין לך מושג איזה רכיבים אתה מקבל ובאיזה מצב! :nono:

להגיד על סמפרון/סלרון/P4 "חדיש" - על מי הם צוחקים פה? "מהיר במיוחד"?!?!? על P4? איפה הם חיים? בעולם התחמנים!

לא הייתי מתקרב למפרטים האלה עם מקל של 100 מטר. :kopfpatsch:

אם היית רציני - קבל את התנצלותי אבל העצבים הם על P1000 ולא עליך. נמאס מנסיונות הרמאות האלה. :pissed:

פורסם

אור תגיד לי - אתה רציני או שאתה מסתלבט?

המפרטים האלה לא שווים 500 ש"ח - הכל זבל גנרי, אין לך מושג איזה רכיבים אתה מקבל ובאיזה מצב! :nono:

להגיד על סמפרון/סלרון/P4 "חדיש" - על מי הם צוחקים פה?

לא הייתי מתקרב למפרטים האלה עם מקל של 100 מטר. :kopfpatsch:

אם היית רציני - קבל את התנצלותי אבל העצבים הם על P1000 ולא עליך. נמאס מנסיונות הרמאות האלה. :pissed:

מחזק- פשוט בושה לפרסם כזה דבר..

פורסם

אור המפרטים שם לא שווים 1000 שקל.

ניסתי לבנות מפרט בלי ג'נרי, וזה לא קיים.

שיחפש ממחלקת מבצעים של איבורי וזהו.

בשביל הצרכים שלו זה לא ישנה יותר מדי.

יש עוד אפשרות (אבל היא לא בטוחה בכל כך), שיקנה מהטרייד זון מחשב, חעח אנלא מאמין שהצעתי את זה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התגובות הרבות..החלטתי להוסיף כסף מעצמי ולקנות לאבא שלי משהו כזה: (בניתי בעצמי-החלטתי ללכת על הפנטיום D כי ההפרש בינו לבין הזלרון הכי חזק הוא מאה ש"ח...)

מעבד: p.d 2.66ghz דגם (805)

לוח אם: (החלטתי על זה כי הוא כולל כרטיס מובנה וDVI מובנה יש לו 4 סלוטים לזיכרון והוא זול)

asrock conroe 945G DVI DDR2 667MHZ

זיכרון: DDR2 667MHZ 512 קודם כול זה יספיק לו מעל ומעבר ואני ישים לו 2 סטיקים של 256 ככה שיהיה DC

דיסק קשיח: hitachi deskstar 80gb sata2

צורב: sony dvd x18

ספק יש לי HEC ART 300W שיספיק בשביל המפרט הזה ומארז יש לי גם כן משהו ג'נרי אומנם אך זה יספיק...

יצא סופי 1500ש"ח בערך...

בסדר לא?

פורסם

בסדר גמור אבל מפרט זהה מ-AMD יתן יותר ביצועים באותו כסף.

פורסם

נראה בסדר..

פורסם

עדכו את כותרת הת'רד בתקציב החדש

פורסם

ירידת המחירים של AMD תיכנס לתוקף בימים הקרובים אז ישתלם לחכות, תוכל למצוא 3600X2 במחיר של סמפרון בינוני...

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי שהוא בסדר...בהתחלה רציתי לקחת לו את הסלרון D הכי חזק ואז ראיתי שבשביל מאה שקל אני מקבל פנטיום D אז החלטתי שכבר יאללה נפנק את אבא שלי במשהו טוב לשם שינוי...פעם היה לא פנטיום 2 אחרי זה הוא קיבל את הפנטיום 3 שהיה אצלי אז אמרתי נביא לו משהו נחמד..

אין לי מה לעדכן אני חושב שכדאי לנעול..מנהלים..אפשר לנעול..קיבלתי את המידע וכול מה שהייתי צריך..תודה רבה לכולם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים