עבור לתוכן

מה מידת נוחות השימוש במחשב נייד בעל מסך 17"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

אני שוקל, בין היתר, מחשב נייד בעל מסך 17", ומשקלו לפי פרסום המשווק 3.6 ק"ג.

רציתי לשאול אנשים שהשתמשו במחשבים בעלי מסך 17" לגבי נסיונם לגבי נוחות השימוש במחשב, והכוונה לניידות בתוך המשרד/הבית בעיקר, האם נוח לשים אותו על הרגליים למשל, וגם לגבי ניידות בחוץ.

אודה על חוויות

דחוף !

פורסם

מניסיון אישי עם המחשב של אבי אני אגיד לך שאין שום בעיה בניידות בטוח הבית שהיא בדר"כ מאוד מועטה ומסתכמת במעבר בין חדר או שניים וזהו בערך..

פעם אחת לקחתי אותו בתיק מתאים לארומה שם יש אינטרנט אלחוטי,העניין לא היה נוראי אבל את הדרך עשיתי באוטו והלכתי סה"כ כ-50 מ' ככה שזה לא ממש נחשב.

לא היתי ממליץ על מחשב כזה בישביל בנאדם שמחפש ניידות מן הסתם

פורסם

לדעתי נוח להשתמש במחשב עם מסך 17" אבל זה כבר לא ממש מחשב נייד :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

איך הוא כשמשתמשים בו על הברכיים ?

ומה מנסיונכם הניידים בעלח מסך 17" הקלים ביותר ?

פורסם

הוא לא משקולת..לא מרגישים אותו כמעט על הברכיים וגם לא תהיה לך בעיה לקחת אותו לחבר באותו או להעביר מדי פעם בין החדרים..

פשוט קח בחשבון שהוא לא נועד לניידות יתר..

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר "קח בחשבון שהוא לא נועד לניידות יתר" האם אתה מתכוון מבחינת הנוחות שלי (המשקל) או מבחינת עמידות של המחשב ?

פורסם

מבחינת משקל בלבד..

אני לא חושב שנייד במשקל 1.7 ק"ג למשל עשוי מחומרים חזקים יותר מאשר הנייד שאתה מדבר עליו..

יכול להיות שניידים קטנים במיוחד ששוקלים 1-1.2 ק"ג שבוניים בראש ובראשונה לנדיות גם עמידים יותר מבחינת חומרים וכו'.

במקרה שלך כפי שאמרתי,אני לא חושב שיש הבדל פרט לעניין המשקל

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

מנסיון לא מבוטל, לדעתי אין הבדל גדול בין מחשב של 3 ק"ג לבין מחשבי ה-17" ששוקלים עוד קצת, מבחינת ניידות. מרבית התנועה הארוכה שלנו היא ממילא ברכב. והנשיאה של מחשב כזה, ארוז טוב בתיק נוח, היא דבר של מה בכך. ברור שהמסך הגדול שווה את המאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים