פורסם 2007 באפריל 818 שנים הגעתי לשלב 16 סיימתי אותו ורשום שהשלמתי רק 59 אחוז ואין לי עוד שלבים.בסוף השלב הופיעו לי קרדיטים כמו בסיום של סרט.אז סיימתי את המשחק?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר יופי אז אפשר להעיף אותו מהמחשב.וזה לא אותו משחק משנות ה-80 זה המשחק החדש.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים יש עוד את שלבי הCHALANGE שאתה פתחת אם השגת ציון כולל A בשלב.חוץ מזה יש עוד כמה דברים לאסוף אם אתה משחק שוב באותם שלבים שכבר עברתה.ויש את כל הUNLOCKABLES שיש לפתוח...
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים :lol: כולכם טועים! - ובגדול!. גם לי יש את המשחק,וגם אני סיימתי אותו. האחוזים זה אחוזי ההשלמה של המשחק. אתה צריך להיכנס למשחק->לעשות פליי,ואז הוא נותן לך רשימה של כל השלבים שעברתה - כל אלה שאתה שהם נעולים (יש סימן של מנעול נעול בצד) אתה חייב לשחק עד שהם נפתחים,וככה אתה עושה בכל הנעולים. נכון זה חרא - אבל אין מה לעשות! ד''א אף אחד לא יכול להתווכח איתי זה בדיוק מה שאני עושה - כל פעם שאני פותח שלב,אחוזי ההשלמה שלי עולים. יום טוב, בתודה, MuTaTiOn.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים צבי הנינג'ה של המגאסון זה המשחק.כל הסדרה הייתה פשוט מדהימה.לגמריבגלל זה כ"כ התלהבתי מה XBOX360 Live שאיפשרו לקנות את המשחק הטוב בסדרה ב-10 דולר
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים למה? האמולטורים של הסופר נינטנדו והמגדריבר סופר בשלים אתה רק צריך ידית טובה וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.