פורסם 2002 בינואר 623 שנים כן,כן גם אני הופתעתי למצוא סקין כזה לWINAMPאתם מוזמנים להוריד אותו מכאן :asthanos:
פורסם 2002 בינואר 623 שנים הייתכן שרק אני חושבת שהוא מאוד לא יפה (בלשון המעטה)...או שהרעיון מאחורי העיצוב זה מה שעושה אותו?לא נכתב במטרה ללעוג או משהו....באמת....פשוט לא הבנתי....
פורסם 2002 בינואר 623 שנים מחבר זה הרעיון שעושה את הסקין וזאת בדיחה פנימית של מישתמשי הפורום הוותיקים...(-: גם לדעתי הוא מכוער בסיטונות! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ALL YOU BASE ARE BELONG TO US נ.ב לדעתי גם מי שעשה את הסקין עשה אותו בתור בדיחה....!
פורסם 2002 בינואר 623 שנים מחבר תראה את הסרטון שוב, אולי זכרונך ישוב אליך...אני זוכר את זה טוב מאוד, איך שעלה הדף שם של הסקינים זהיתי תתמוזה עד לפני שראתי מה כתוב לידה...בכ"א לא כ"כ ירדתי לסוף דעתך...
פורסם 2002 בינואר 723 שנים זה הרעיון שעושה את הסקין וזאת בדיחה פנימית של מישתמשי הפורום הוותיקים...(-: גם לדעתי הוא מכוער בסיטונות! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ALL YOU BASE ARE BELONG TO US נ.ב לדעתי גם מי שעשה את הסקין עשה אותו בתור בדיחה....! lol בדיחה פנימית של הפורום, זה בדיחה פנימית של שחקי המשחב הוותיקים, אתה טוב מאוד יכול לשים את זה בvgames או Gmaer או gamespot אפילו ולקבל תגובות. חולה על זה!
פורסם 2002 בינואר 723 שנים מחבר כתבתי משתתפי הפורום הוותיקים שהם גם בד"כ משתמשי מחשב וותיקים ששיחקו בכל המשחקים הישנים האלה שאגב לדעתי עולים אלף מונים על איכותם של המשחקים של היום!
פורסם 2002 בינואר 723 שנים טוב.אז אל זה עוד יש מקום לויכוחאבל אם אתה רוצה, פתח תר'ד בפורום משחקים ואני ישמח לענות לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.