עבור לתוכן

נתקעתי באובליביון, צריך עזרה קלה =]

Featured Replies

פורסם

אני די בהתחלה, מכיוון שהיום התקנתי אותו :)

הגעתי לקטע בו אני צריך למצוא את הבן של הקיסר ומצאתי אותו איפה שהשער של אובליביון. שם אומרים לי למצוא את היורש (heir), ואז מפנים אותי לדבר אל מפקד פלוגה קטנה של שלושה אנשים ששומרים על השער.

לאחר שדיברתי איתו הוא נותן לי עוד משימה והיא לסגור את השער של אובליביון.

הבעיות שלי הן הבאות:

- איך אני סוגר את השער לעזאזל? ניסיתי להיכנס לשם אבל זה נראה ממש לא לרמה שלי... מה גם שאין לי מושג מה לעשות שם.

- למה המצפן שאמור להראות לי את הכיוון למשימה שלי מפנה אותי בחזרה לאיש ההוא (והחץ בצבע ירוק משום מה) למרות שדיברתי איתו על כל הדברים האפשריים?

תודה :-*

פורסם

תתרגל, חצי מהקווסט הראשי זה להכנס לשערים כאלו ולסגור אותם, כנס לשם, תמצא את המגדל הראשי, תעלה לפסגה ותקח את אבן הsigil, זה יסגור את השער.

(יש בסביבות 20 שערים שאתה חייב לסגור כדי לסיים את הקווסט הראשי אם אני זוכר נכון ...)

מצד שני, אתה ממש לא חייב לעשות את הקווסט הראשי, יש מספיק מה לעשות במשחק :)

פורסם

אז כמה? אני באמת לא זוכר, אבל לפחות 10 :P

פורסם

3-4.

פורסם

3-4.

מה פתאום... יש לפחות שישה ערים שבכל אחת יש שער...

אגב, בקשר לרמת המשחק - המשחק מתאים את עצמו לרמה שלך, ככה ששום דבר לא יהיה קשה מדי או קל מדי.

פורסם
  • מחבר

אבל מה בקשר לחץ שאמור להראות לי את המשימה? הוא מפנה אותי כל הזמן לאיש ההוא שנתן לי את המשימה.

פורסם
  • מחבר

או קיי.. עברתי את המשימה. נזכרתי שראיתי שם מישהו בתוך אובליביון שהייתי צריך לדבר איתו ואז הכל הסתדר =]

תודה בכל מקרה על הקישורים...

עריכה: אני מנסה להתקבל לגילדה של הגנבים (Gray Fox המנהיג), ואני כנראה צריך לפרוץ. אבל איך אני פורץ מנעולים? כלומר, יש את המנעול הזה שכנראה צריך לדעת רצף מסויים, אבל איך עושים את זה?

פורסם

תזיז את העכבר לכיוון מעלה כשאתה נמצא מתחת לפין וכשהוא הגיע למקסימום שהוא יכול לעלות, תלחץ מקש שמאלי.

אני יודע שזה נשמע מסובך אבל שתראה,תבין...

פורסם

מה פתאום... יש לפחות שישה ערים שבכל אחת יש שער...

אגב, בקשר לרמת המשחק - המשחק מתאים את עצמו לרמה שלך, ככה ששום דבר לא יהיה קשה מדי או קל מדי.

לא צריך לסגור אותם...

פורסם

רצוי לסגור כמה שיותר, יש דברים כמו מאמנים שאתה יכול להתאמן אצלם רק אם סגרת X שערים......

פורסם
  • מחבר

כן, עליתי על זה קצת לפני שהסברת לי. לא יותר מדי מסובך.

פורסם

פותח הת'רד כל השאלות שאתה שואל LAZYBOY כבר קישר לך לעזרה...

השאלות חוזרות על עצמן וזה פשוט מעצבן.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים