פורסם 2007 באפריל 818 שנים שאלה חימום יתר של המודם יכול להאט את האינטרנט ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר בתוח כי המודם שלי לוהט והאינטרנט איטי וזה בלי תוכנות שרצות ברקע ואחי סריכת וירוסים וסיפייוארר
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר terayon משהו אין לי מושג מה הדגם אבל הוא כחול כזה הוא ניראה כזה http://www.simplehelp.net/images/cable_modems/terayon_tj715x.gif
פורסם 2007 באפריל 818 שנים תנסה להוריד אותו מהכיריים.וברצינות, למה שלא תרים טלפון להוט שיבצעו איתך בדיקה לתקינות הקו/מודם ?חימום של כל דבר מעל לטמפרטורה מסויימת, יפגום בתקינות שלו, כולל מעבד, מודם, וגוף האדם. השאלה היא עד כמה באמת המודם שלך חם והאם זה באמת משפיע על הביצועים שלו...נסה בכל מקרה לנתק אותו לחצי שעה מהחשמל ואז לחבר שוב ולראות אם יש הבדל...
פורסם 2007 באפריל 818 שנים לי יש את המודם הנ"ל והוא לא לוהט, טיפה חם אבל ממש לא נורא, כמו שהציאו לך תתקשר להוט שיבדקו.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר לי יש את המודם הנ"ל והוא לא לוהט, טיפה חם אבל ממש לא נורא, כמו שהציאו לך תתקשר להוט שיבדקו.אוקי אני ינסה להיתקשר ניראה מה הם יגידו ואני יעדקן אם היה משהו
פורסם 2007 באפריל 918 שנים לא.ועוד איך כן!!!מודם שמתחמם זה אומר שקיימת בעיית התחממות של הקבלים הפנימיים. בעית התחממות גורמת ל packet loss שהוא גורם ישיר לגלישה איטית.ועוד על אחת כמה וכמה במודמי טריון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.