עבור לתוכן

מחשב למשחקים ואוברקלוק תקציב 4000-4500

Featured Replies

פורסם

אז תעשה חשבון... אם הוא יקנה היום 7300 GT SONIC ב-500 ש"ח ובעוד חודשיים יקנה 8600GTS ב-1200 הוא יוציא סה"כ 1700 ש"ח בהם הוא יכול לקנות היום 8800GTS 320M ולהנות מהרגע הראשון... מה עוד שה-8800 חזק יותר מה-8600 לפי הבאנצ'ים האחרונים.

לכן עדיף לחכות ל-D10 תקציביים ולקנות כרטיס זול היום גם הוא לא משתלם. סה"כ לחכות חודשיים בערך... אולי פחות.

פורסם

אז תעשה חשבון... אם הוא יקנה היום 7300 GT SONIC ב-500 ש"ח ובעוד חודשיים יקנה 8600GTS ב-1200 הוא יוציא סה"כ 1700 ש"ח בהם הוא יכול לקנות היום 8800GTS 320M ולהנות מהרגע הראשון... מה עוד שה-8800 חזק יותר מה-8600 לפי הבאנצ'ים האחרונים.

לכן עדיף לחכות ל-D10 תקציביים ולקנות כרטיס זול היום גם הוא לא משתלם. סה"כ לחכות חודשיים בערך... אולי פחות.

חבוב זה בדיוק מה שאמרתי - בגלל זה אמרתי לא כדאי לקנות בשום אופן את ה 7950gt..

פורסם

"חבוב"? וחשבתי שאני זקן פה בפורום :P או שזה חזר לאופנה...

לסיכום:

* אם אין כוונה לקנות D10 בקרוב ואין סבלנות/אפשרות לחכות - בתקציב הזה ה-7950GT הוא המשתלם ביותר.

* עדיף בהחלט לחכות חודש-חודשיים ולקנות את כרטיס ה-D10 החזק ביותר שיכנס בתקציב אז. לא לקנות כרגע כלום!

פורסם

"חבוב"? וחשבתי שאני זקן פה בפורום :P או שזה חזר לאופנה...

לסיכום:

* אם אין כוונה לקנות D10 בקרוב ואין סבלנות/אפשרות לחכות - בתקציב הזה ה-7950GT הוא המשתלם ביותר.

* עדיף בהחלט לחכות חודש-חודשיים ולקנות את כרטיס ה-D10 החזק ביותר שיכנס בתקציב אז. לא לקנות כרגע כלום!

כניראה שלא הגעת לסיכום הנכון!!! כי זה ממש לא נכון - ה7950 לא משתלם גם אם יש כוונה לחכות ל dx10 הזולים וגם אם אין כוונה לחכות.. הוא פשוט כ.מסך לא משתלם נקודה!! ואם כבר לוקחים כ.ממסך היום זה ה 7600gtsonic גג!!!!!! ואם אתה רוצה להתפרע אז ה x1950pro שהוא יותר טוב ומשתלם מה 7950Gt אבל תזכור שזה עדיין לא משתלם.. בנקודה השניה אני מסכים איתך..

אה ועוד דבר- סלנג אף פעם לא נשכח :cool2:

פורסם

אולי נפתח דיון נפרד על זה אבל תן לי לנסות להבין מה אתה אומר:

אם מישהו לא מעוניין לקנות כרטיס D10 בזמן הקרוב אבל מעוניין בכרטיס שיאפשר לו לשחק בזמן הזה, אתה מציע לו לקנות כרטיס MID RANG בינוני שכבר קשה לו עם משחקים היום (על הגדרות בינוניות פלוס)? שיוציא 700+ ש"ח על כרטיס עם שנת אחריות אחת שיאפשר לו משחק ברמה סבירה אולי לשנה מקסימום?

אולי זה נכון למי שמשחק FIFA או SIMS... לא יותר מזה. מה אתה חושב שיהיה המצב ב- STALKER למשל, כבר היום? 1950PRO עולה רק 100 ש"ח פחות מה-7950GT בעוד האחרון מתקרב ברמתו ל-1950XT ברוב הבאנצ'ים.

חוץ מזה - הוא כבר אמר שהוא מוכן לחכות אז זה סתם דיון תיאורטי...

פורסם

אולי נפתח דיון נפרד על זה אבל תן לי לנסות להבין מה אתה אומר:

אם מישהו לא מעוניין לקנות כרטיס D10 בזמן הקרוב אבל מעוניין בכרטיס שיאפשר לו לשחק בזמן הזה, אתה מציע לו לקנות כרטיס MID RANG בינוני שכבר קשה לו עם משחקים היום (על הגדרות בינוניות פלוס)? שיוציא 700+ ש"ח על כרטיס עם שנת אחריות אחת שיאפשר לו משחק ברמה סבירה אולי לשנה מקסימום?

אולי זה נכון למי שמשחק FIFA או SIMS... לא יותר מזה. מה אתה חושב שיהיה המצב ב- STALKER למשל, כבר היום? 1950PRO עולה רק 100 ש"ח פחות מה-7950GT בעוד האחרון מתקרב ברמתו ל-1950XT ברוב הבאנצ'ים.

חוץ מזה - הוא כבר אמר שהוא מוכן לחכות אז זה סתם דיון תיאורטי...

אני חושב שאתה טועה אבל זה כבר לא משנה..

פורסם

לפי מה שאני ראיתי, אם אין לך תקציב ל8800GGTS 320, אז עד שתפסיק התמיכה בDX9, ה7600GT וה8600GT יהיו

די דומים (טיפה יותר טוב לטובת 8600), 7600GT לא מתקשה להריץ שום משחק היום, ובעוד חצי שנה בהגדרות ברירת מחדל.

די כבר לחשוב שלכולם איכפת מגרפיקה, כי אותי למשל קצת יותר איכפת מהמשחקיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים