עבור לתוכן

עזרה דחופה!!!נכנס לי וירוס למחשב..

Featured Replies

פורסם

קיבלתי וירוס דרך האייסי...ועכשיו(יומיים אחרי...)אני כל הזמן מקבל הודעה מהאנטי וירוס על כל שנמצאו וירוסים(אגב קוראים לו email-worm.win32.warezov.mo וגם אותו דבר רק עם סיומת mx..)וכשאני אומר לו למחוק אותם אז בהתחלה הוא כזה מדלג עליהם ואז המחשב נכבה מיד(עושה ריסטרט כזה בלי הודעה מוקדמת...)

בבקשה תעזרו לי!

עריכה:

עכשיו ראיתי שיש לי 3 וירוסים בתוך התיקיה system32 ואני לא יכול למחוק אותם לא ע"י האנטי וירוס ולא ידנית(הוא לא נותן...אומר שהגישה נדחתה או משהו כזה..)ואחד בתוך התיקיה winlogon שכשאני אומר לאנטי וירוס למחוק אותו אז המחשב עושה ריסטרט...

פורסם

תנסה עם ה NOD32 ואם לא עוזר הדרך האפשרית היא שתוריד את UNLOCKER ותמחק אותו בעזרתה ...

להורדה התוכנה

פורסם

תנסה לעשות את הסריקה והמחיקה בעזרת האנטיוירוס במצב בטוח (SAFE MODE).

פורסם
  • מחבר

לא :'(,זה לא עוזר....

ניסיתי למחוק בעזרת התוכנה שהבאתם וזה עדיין לא מצליח וגם במצב בטוח לא הצלחתי למחוק אותם...הוא תמיד כותב שהגישה נכשלה....

יש עוד דרך?

פורסם

תעשה קונטרול אלט דיליט תכנס ללשונית תהליכים תבדוק את השמות של הוירוסים תחפש אותו שם תעשה סגור תהליך ואז תמחוק ידנית...

פורסם

תוריד LINUX LIVE CD (דיסק שאתה צורב אותו והוא עולה בהפעלה של המחשב), ושם תיכנס לדיסק שלך ותמחוק אותם.

או שתעלה מ-DOS, תגיע ל-SYSTEM32 ותמחוק אותם (במחשב שלי תכניס דיסקט ואז מקש ימני על הכונן, פירמוט, ותסמן צור דיסק העלאה של MS-DOS).

פורסם

אתה יכול להוריד את HIRENS BOOT CD

יש שם שני אנטי וירוס שעושים סריקה בדוס. אני מאמין שהם ימחקו את הוירוסים הללו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים