עבור לתוכן

מה תפקיד ה VCORE?

Featured Replies

פורסם

ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75

לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות?

בנתים המחשב רץ בסדר גמור!

פורסם

if it ain't broken, don't fix it ;D

פורסם

ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75

לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות?

בנתים המחשב רץ בסדר גמור!

VCORE זה המתח שהלוח נותן למעבד, אתה יכול לשנות אותו או עם ג'מפרים על הלוח, ואם אין אפשרות ללוח אז אתה יכול גם/או לשנות אותו בסלוקט, במידה ויש לך אופציה כזאתי בסלוקט. כדאי שהוא יהיה על מה שהמעבד ממולץ, וכשאתה עושה אוברקלוק, ואתה יכול לעשות שמהו רציני עם המעבד הזה, אתה צריך להגביר את הVOLTAGE.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בספר וכתוב שם שהלוח אמור לזהות לבד את המתח של המעבד ולתת לו את המתח המתאים

דרך אגב מישהו יודע מה המתח הרצוי למעבד P3 667

פורסם

חיפשתי בספר וכתוב שם שהלוח אמור לזהות לבד את המתח של המעבד ולתת לו את המתח המתאים

טוב, ובסלוקט, אם יש לך בכלל ג'מפרים לVCORE, האם בחרת שזה יהיה על AUTO כלומר שהלוח יספק?

לגבי P3 667, זה פשוט רשום לך על המעבד. זה לא אמור להיות מעל 1.7 או 1.75 יכול להיות שזה הרבה יותר נמוך

פורסם
  • מחבר

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

התמונה הקודמת היא של המחשב שלי והתמונה הבאה של הסרבר

פורסם

טוב, ובסלוקט, אם יש לך בכלל ג'מפרים לVCORE, האם בחרת שזה יהיה על AUTO כלומר שהלוח יספק?

לגבי P3 667, זה פשוט רשום לך על המעבד. זה לא אמור להיות מעל 1.7 או 1.75 יכול להיות שזה הרבה יותר נמוך

כן אני משער שזה כתוב על המעבד רק שאין לי כוח לפרק הכל בשביל לבדוק :)

ובקשר ל VCORE אין בלוח גאמפרים לזה (בכל אופן לא גאמפרים שהספר של הלוח מדבר עליהם) אלא הלוח מזהה לבד ללא יכולת של המשתמש לשנות ולהכריח את המחשב לעבוד במתח שונה!

שמתי לב למשהו נוסף ב BIOS המתח הוא 1.68V בתוכנה שבאה יחד עם הלוח (מורץ תחת חלונות XP) הוא מראה על V1.5

אז משהו פה מוזר....כי הבעיה מופיע ב 2 מחשבים שונים (בעלי אותו לוח DFI TA-64-B)

גם ב P3 667 וגם ב סלרון 900

משהו פה מזייף....

היום גילית שבביוס של הלוח אני יכול לעשות OC למערכת :) ולהריץ אותה על BUS גבוהה יותר, הרצתי את המחשב שלי כ 700MHZ

140X5=700

הכל עבד יופי אבל החזרתי חזרה....אני לא צריך צרות במחשב שלי :)

VOLTAGE של מעבדים כמו שיש לך יותר הגיוני שיהיה על 1.6-1.7~, נראה לי שהתוכנה שאתה עושה בה שימוש קצת מזייפת...

לגבי האוברקלוק, אין לך מה לדאוג מאוברקלוק כזה לא יכול לקרות לך כלום, ואין שום צרות. חומרה לא כ"כ רגישה לאוברקלוקינג כמו שאני אנשים כאן עושים ממנה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהיא מזייפית :)

זאת התוכנה שבאה יחד עם הדיסק של הלוח!

פורסם

אני יכול לתת לך דוגמא של הלוח שלי שהוא על VCORE של 1.720 מחובר בלוח GIGABYTE 7VTXH ומעבד AMD XP 1900

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים