פורסם 2007 באפריל 818 שנים כשאני מנסה להפעיל את וינדוס XP אחרי התקנת לינוקס אני מקבל מסך כחול שאומר:c000021a {fatal system error}the sesssion managaer intilazation system process terminated unexpectedly with astatus of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000)the system has been shut downאני צריך את המחשב הזה עם XP עוד היום... מישהו יכול לעזור לי?עריכהאחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס, ראיתי שpartition magic הפך את המחיצה של ווינדוס (שעברה עכשיו לE) ללא פעילה, וכנראה בגלל זה יש לי את המסך הכחול הזה. איך אפשר להפוך את המחיצה לפעילה שוב?עריכה2בדיוק בגלל זה הופיע המסך הכחול... הפעלתי את הLIVE CD של UBUNTU והורדתי את הFLAG של HIDDEN למחיצה הזאת.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים כל הכבוד שהצלחתעכשיו תסביר לי משהו שרשמת פה "אחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס"מה זאת אומרת להתקין repair אתה התכוונת שנכנסת לאופצייה של הrepair מהדיסק של הXP בבוט נכון?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר גם את זה ניסיתי, וגם כמו להתקין וינדוס רגיל, להמשיך בהתקנה שיתקן קבצים פגומים וחסרים של הוינדוס. (לפי מה שקראתי זה מה שזה אמור לעשות - קראו לזה REPAIR)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.