פורסם 2007 באפריל 818 שנים אם אתה מנסה להעלות את הדיסק בתור בוט ולא מותקנת עליו מערכת הפעלה הרי זה ברור שתקבל שגיאה.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אני שיערתי שהוא ניסה לחבר אותו ככונן משני להארד דיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה...
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר לא לבד יש לי ארד דיסק אחר עם מערכת הפעלה עליו אני סתם רק כל מיני קבצים אבל הוא ריק אחי עכשיו
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר עוד לא ענית.. כאשאתה לוחץ F1, וממשיך, אתה יכול לגשת לדיסק ?לא אחי הוא עולה לי בלעדיונשמע כמו התנגשות בין שני דיסקים שלא מג'ומפרים נכון (Master\Slave)אחי הוא על Slave
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר תוודא שאת הכונן השני אתה מג'מפר כMASTER ולא SINGLE.יעני את של הוינדוס ? הוא כבר על מסטר אחיאו שתשים אותו על CSאין לי את זה בדיסק הקשיח לא רשום לי עליו את זה
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לא, הכונן השני, יש primary master ו secondary masterאו כמו שאמרתי לך, שים על Cable Select
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר יש לי רק את אלוSINGLE OR MASTERMASTER W\ SLAVE PRESENTTSLAVEרק אלו אחי על מה לשיםועוד שאלה אין איזה דרך לאפס אותו משהו בסגנון ?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים את הכונן המקורי עם הווינדוס תשים על MASTER W\ SLAVE PRESENTTאת הכונן שהוספת עכשיו (שלא עובד) שים על SLAVEזה בהנחה ושניהם על אותו הכבל (מחוברים לPrimary Channel).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.