פורסם 2007 באפריל 718 שנים יש לי דיסק קשיח של WD 80Gועכשיו חיברתי אותו רק לשניה שמהחשב דולקומאז הוא מראה לי ERORR מה עושים יש דרך לתן חבל עליו זה הדיסק קשיח לוינדוס
פורסם 2007 באפריל 718 שנים 99.9% שהלך הדיסק או שיש כמות נכבדת של bad sectors.עכשיו שאתה אומר שהוא מראה לך error איזה error אתה מתכוון?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר אחי אבא שלי שרוטהוא מראה לי שעולה מחשב איפה שלוחצים יעני DEL בשביל להכנס לביוס אז שמה הוא מראה ולא מעלה את הוינדוס בכללאומר לי F1 יעני והוא עולה בלעדיו מה עושים הלך בטוח יעני?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר שאלו מתי הוא מראה לי ERROR אז אמרתי עוד לפני שעולה המחשב בהתחלה בהתחלה
פורסם 2007 באפריל 818 שנים יכול להיות הרבה דברים.. יהיה לנו קשה לעזור לך מפה..יכול להיות שצריך להגדיר את הדיסק הקשיחיכול להיות שהדיסק הקשיח פגוםיכול להיות שזה רכיב חומרתי אחר בכלל(זיכרון,מעבד וכו')יכול להיות שזה עניין של תוכנה(משו לא מוגדר טוב בביוס)ואם למעשה בדיסק הזה מותקן ווינדוס אבל הוא ממחשב אחר אז בטח שזה לא יעלה.. אי אפשר להעביר ככה דיסק קשיח ממחשב למחשב.. וינדוס צריכה התקנה חדשה ונקייה על כל מחשב..תנסה להגיד לנו מה בדיוק השגיאה ומה בדיוק כתוב ואז רק אולי נוכל לעזור..כמו כן נסה לשים דיסק קשיח אחר..
פורסם 2007 באפריל 818 שנים תראה אני הייתה לי את הבעיה הזאתיי אבל לא בהתקנה היתי מדליק את המחשב ומראה לי EROR והוא היה מעלה את הוינדוס אבל לאחר יום הוא הפסיק אז יום יומים ו החלפתי כי הוא מת "הפסיק לפעול ".אני חושב שגם אצלך קורה אותו דבר ...
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר יכול להיות הרבה דברים.. יהיה לנו קשה לעזור לך מפה..יכול להיות שצריך להגדיר את הדיסק הקשיחיכול להיות שהדיסק הקשיח פגוםיכול להיות שזה רכיב חומרתי אחר בכלל(זיכרון,מעבד וכו')יכול להיות שזה עניין של תוכנה(משו לא מוגדר טוב בביוס)ואם למעשה בדיסק הזה מותקן ווינדוס אבל הוא ממחשב אחר אז בטח שזה לא יעלה.. אי אפשר להעביר ככה דיסק קשיח ממחשב למחשב.. וינדוס צריכה התקנה חדשה ונקייה על כל מחשב..תנסה להגיד לנו מה בדיוק השגיאה ומה בדיוק כתוב ואז רק אולי נוכל לעזור..כמו כן נסה לשים דיסק קשיח אחר..תראה אחי אני לא חמור חחח ותודה שאתה עוזר אז ככהאין עליו וינדוס הוא ריק אחיהכנסתי דיסק קשיח וכן עובדמעבד וזכרונות זה לא המחשב חדש אחיתראה במפרט שלי אחיומה שאני לא מבין ונראה לי שיכול להיוות זה רק אלה ממה שאמרתיכול להיות שצריך להגדיר את הדיסק הקשיחיכול להיות שהדיסק הקשיח פגוםקשה לי להאמין שעניין של תוכנה(משו לא מוגדר טוב בביוס)HDD ERROR רושם לי ממה שאני זוכר בהתחלהיש איזה דרך לאפס אותו משהו ?וניסיתי בשני מחשבים דרך אגב לשים אותו ולא עובד
פורסם 2007 באפריל 818 שנים "ממה שאני זוכר" ? תחבר, תרשום על דף ותרשום פה בדיוק...בכל מקרה, כשאתה לוחץ F1 זה לא ממשיך לעבוד ?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים איך חיברת אותו?הכבל IDE תקין? הוא 40 או 80 גידים?יש עוד כונן על אותו IDE Channel? אם כן מה מוגדר מאסטר ומה סלייב...ותרשום פה את ההודעת שגיאה המדוייקת מהPOST.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים רגע, לא מותקנת עליו מערכת הפעלה? ועדין אתה לא מביא את הודעת השגיאה המדוייקת שהוא מביא לך.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר אני צריך לפרק את הכל ולנסות שוב אני ייעשה את זה יתר מאוחר אחי ויביא וירשום לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.