פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני צריך המלצה לנגן ווידאו טוב... משהו בסגנון של ה BS Player הייתי שמח להשתמש ב BS player אבל יש לי בעיה איתו ולא ענו לי באשכול שפתחתי... אז אם אפשר לקבל ממכם המלצה לנגן בסגנון שלו, שיש אפשרות להוריד גרסא חינמית שלו אני אשמח
פורסם 2007 באפריל 718 שנים JET AUDIO אם אתה יכל להשיג אני אישית לא אהבתי BS PLAYER לסרטים - MV2 לשאר WMP ' WINAMP
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני לא קולט אתכם.אפשר להשתמש בתוכנה אחת להכל.לא צריך תוכנה יעודית אך ורק לוידאו.אני למשל משתמש רק במדיה פלייר, עוד תוכנות סתם גורמות לסיבוכים.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים צודק אבל בMV2 רואים יותר טוב לדעתי 0אולי אני מדמין) ואפשר לשחק עם הגדרות והכל בעיקרון רק WMP אבל היה לי עידכון במחשב ואין לי יותר WMP
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר אולי תוכלו לעזור לי בבעיה ב BSPlayer?כי הוא הנגן שהכי הסתדרתי איתו, והכי אהבתי להשתמש...ניסיתי כבר כמה גירסאות ובכולם יש לי את אותה הבעיה:אני מנגן בו סרט, אפשר לשמוע את האודיו אבל התמונה שחורה (לא רואים כלום), ואין מצב שהבעיה בסרט כי ניסיתי כמה, וכולם עובדים במדיה פלייר למשל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.