פורסם 2007 באפריל 718 שנים כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים
פורסם 2007 באפריל 718 שנים הזוי!נסה את המסך על מחשב אחר, אם במחשב האחר אין את הבעיה הזו אז הבעיה במחשב שלך ולא במסך (חיבורים, כרטיס מסך...).
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אוקיי אז צימצמת את הבעיה, זה לא המסך.נסה כרטיס מסך אחר... איזה כרטיס יש לך btw?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר יש לי geforce 7600 וגם ניסיתי לשים כרטיס מסך אחר X800GTO זה קרה עדיין.....
פורסם 2007 באפריל 818 שנים כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, מי לא נדלק..? המחשב כולו או רק המסך? אתה שומע את המאווררים מסתובבים? מנורות מחשב מהבהבות טעינה מHD? אתה שומע את הHD עובד כמו בהפעלה רגילה?בראל
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר תמיד שאני עושה למחשב Restart המסך מתכבה... המאווררים עובדים וכל שאר המחשב, ונישמע כאילו שהוא עולה מחדש (אבל אי אפשר לדעת כי המסף מכובה) הוא לא נכנס ל WINDOWS אחרי Restart כי צריך ללחוץ קודם על משתמש בשביל שיכנס ובלי שהמסך עובד לא ניראה לי שאני יצליח להכנס (וגם לא בטוח שהמחשב ניטען והגיע לחלון שבו צריכים לבחור).
פורסם 2007 באפריל 818 שנים נסה לבטל את המשתמשים כך שה win יתחיל אוטומטי, לפחות לדעת אם הוא בכלל עולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.