עבור לתוכן

האם החלקים הבאים יהיו מספיק חזקים בשביל כרטיס מסך 8800GTS

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות 8800GTS 320MB (החלש בסדרה) בשביל הDIRECT X 10, אבל המערכת הקיימת שלי לא תומכת Pci express וכנראה גם ככה חלשה מדי בשבילו(amd 64 3000).

לכן אני רוצה לקנות מחשב חדש, מבוסס intel core 2 Dou. העניין הוא שאני רוצה שזה יהיה כמה שיותר זול, כי הכרטיס עצמו כבר עולה 1700 שקל.

האם המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4682, ביחד עם זכרונות של 667MHZ, יתנו לי לנצל את המירב מהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות?

כמו כן, האם יש טעם לשים זכרונות של 800MHZ עם מעבד כזה, או שזה חסר תועלת?

פורסם

לדעתי תמיד עדיף לקחת זכרונות כמה שיותר מהירים (במידה והתקציב מאשר)

והמעבד הזה עם זכרונות מהירים ייתן לך אוברקלוק נאה ביותר.

וכן החלקים מספיק מהירים לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

רגע לא הבנתי את הקטע של האוברקלוק...אתה מתכוון לזה שבאופן סטנדרטי הזכרונות פועלים על 533(הרי הFSB של המעבד הוא 1066, זאת אומרת זה מתאים לזכרונות של פעמיים 533), ובעצם זכרונות "מהירים יותר" מיועדים לOC?

אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון.....יעני אני זוכר שבתקופה של ה DDR הראשון, כאשר היה סטנדרט של 400MHZ, אנשים קנו זכרונות יותר מהירים כי היצרן שלהם התחייב שהם יעמדו באוברקלוק תואם.

האם אני מבין נכון את העניין?

פורסם

עם זכרונות 667 ו 800 אתה לא תרגיש הבדל משמעותי בלי OC פשוט אנשים שעושים OC יכולעם להגיע לרמות גבוהות יותר עם זכרונות 800 אם אתה לא מעוניין בOC אז אין שום סיבה שתקנה 800 .....לך על 667

פורסם
  • מחבר

לגבי התקציב: זה לחלוטין לא רלוונטי לנושא. לא ביקשתי המלצות, שאלתי שאלות טכניות בלבד, לכן אני לא רואה לנכון לכתוב את התקציב :nono: אני לא מבין למה סתם לחפש בעיות, משעמם לכם ה"מנהלים"? תנו לאנשים להתדיין בשקט.

לגבי העניין הטכני: עדיין אני לא כל כך מבין למה צריך זיכרון יותר מהיר מ533MHZ. הרי הFSB של המעבד הזה פועל על 1066, שזה בדיוק מתאים לDDR533. קראתי בויקיפדיה: Setting an FSB speed is related directly to the speed grade of memory that a system must use.

מזה אני מסיק שבלי אוברקלוק אין הבדל בביצועים בין זיכרון של 533 לבין כזה של 667.

יש פה איזה פרט טכני שאני מפספס? אולי זה קשור dual channel memory?

בבקשה הסבירו לי את הנושא ;D

פורסם

אתה יכול לשים זיכרונות 533 אבל באותו מחיר יש 667 אז מה זה משנה , ההבדל בין 533 ל667 לא מורגש

פורסם

לגבי התקציב: זה לחלוטין לא רלוונטי לנושא. לא ביקשתי המלצות, שאלתי שאלות טכניות בלבד, לכן אני לא רואה לנכון לכתוב את התקציב :nono: אני לא מבין למה סתם לחפש בעיות, משעמם לכם ה"מנהלים"? תנו לאנשים להתדיין בשקט.

אה, אוקיי, הבנתי. שאלות טכניות בבקשה לשאול בפורומים המתאימים. פה זה פורום לבניית מפרטים.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים