עבור לתוכן

צריך מפרט עד 4200 שקל ללא מסך הולך להזמין מחר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא יודע תקשיב בן דוד שלי מזמין עכשיו אני לא מכיר את זה ועם תיהיה בעיה שלא יבואו אלי ויגדו אתה המלצת מזה אני מפחד שלא יאשימו אותי עם תיהיה בעיה...

פנדה עוד אני מכיר את החנות קנינו משם מחשב ומלא חלקים אז אני סומך ונגיד הייתה לי בעיה עם העכבר שלי [MX610] הוא נפל על הריצפה והפסיק לעבוד הם בדקו ראו שהוא לא נדלק הורידו לי מהמדף אחד חדש ואמרו לי תהנה.

פורסם

לא יודע תקשיב בן דוד שלי מזמין עכשיו אני לא מכיר את זה ועם תיהיה בעיה שלא יבואו אלי ויגדו אתה המלצת מזה אני מפחד שלא יאשימו אותי עם תיהיה בעיה...

פנדה עוד אני מכיר את החנות קנינו משם מחשב ומלא חלקים אז אני סומך ונגיד הייתה לי בעיה עם העכבר שלי [MX610] הוא נפל על הריצפה והפסיק לעבוד הם בדקו ראו שהוא לא נדלק הורידו לי מהמדף אחד חדש ואמרו לי תהנה.

שבוע שעבר קניתי את המחשב שלי מIQPC ,וזה לא מחשב ראשון שאני קונה בחיים שלי שרובם קניתי דרך חברים .

והאמת שעכשיו אני יותר מרוצה .גם שירות,מקצועיות ,אמינות.מחירים ויחס אישי ...מספיק לא?

אתה לא צריך ללכת אלא רק להתקשר ולהזמין מבלי להתחייב .אני גר במרכז ותוך יום המחשב היה אצלי בעלות משלוח של 45 ש"ח.

בקיצור שווה ..שוב זאת דעתי [ואני מקווה שאני לא התאכזב מהם אם אני הצטרך בעתיד אני מקווה שהם נכון להיום הם ממש בסדר]י

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :xyxthumbs:

אבל בכל זאת הוא החליט לחכות לירידת מחירים ב22.4 וככה לקנות משהו יותר טוב :) [מאינטל]

פורסם

סבבה תודה :xyxthumbs:

אבל בכל זאת הוא החליט לחכות לירידת מחירים ב22.4 וככה לקנות משהו יותר טוב :) [מאינטל]

גם צעד חכם :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים