עבור לתוכן

מיקרופון לא עובד במחשב

Featured Replies

פורסם

תראו, יש לי מיקרופון ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב, הוא לא עובד. המיקרופון עצמו עובד כי ניסיתי אותו במחשב של חבר שלי.

בכלל, בבקרת קול במחשב שלי אין בכלל אופציה של מיקרופון (אפילו כשאני לוחץ על "מתקדם" ובודק כל אופציה אפשרית). מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה רבה...

פורסם

הממ... נסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס שלך להכי מעודכן ותיראה אם זה פותר את הבעיה

פורסם

איזה כרטיס קול יש ברשותך והאם אתה בטוח כי חיברת את המיקרופון למקום הנכון וכי הדריברים מעודכנים?

פורסם
  • מחבר

האם הדרך היחידה שלי לדעת איזה כרטיס קול יש לי היא לפתוח את המחשב ולהסתכל או שאני יכול להכנס למאפיינים של ה"מחשב שלי"?

ועוד משו שלא אמרתי, כשאני פותח את המחשב יש תוכנה של realtek שעולה לי, ויש שם אפשרות של מיקרופון או משו דומה כזה אבל כל אופציה שאני עושה לא מפעילה לי את המיקרופון...

פורסם

תוריד Everest כאן באתר נדמה לי שיש קישור או באתר הביתה שלהם

ואז שם תלך ל Compuer>Summary

פורסם

realtek אחלה דריבר לפי דעתיי כי יש לי כזה והוא מעולה .

תעדכן את ה REALTEK ב משהו מעודכן יותר ...גם לי זה עשה את אותו הדבר הרמקולם לא רצו לפעול אז עידכנתי וזהו ..ועבד ..

פורסם

הדריבר הזה עובד לך ?

כי לא כל דריבר שמוציאים יעבוד !

איזה כרטיס של realtek יש לך נגיד 4.1 או 2.1 או מה יש יותר מסוג אחת !

פורסם
  • מחבר

הנה זה מה שתוכנת everest מראה לי על הכרטיס קול שלי... הדרייבר הזה מתאים לו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תגיד החלפתה את הדריבר למשהו חדש יותר או עידכנתה אותו ?

פורסם
  • מחבר

לא עידכנתי ולא החלפתי למשהו יותר חדש אני פשוט שואל אם הלינק שהבאתי למעלה מתאים לי (הדרייבר שהבאתי למעלה)...

פורסם

אבל איזה סוג של דריבר אתה צריך ?

כי אמרתי לך ואני חוזר על זה יש הרבה סוגים ל realtek איזה סוג של של כרטיס קול יש לך ?

פורסם
  • מחבר

אבל איזה סוג של דריבר אתה צריך ?

כי אמרתי לך ואני חוזר על זה יש הרבה סוגים ל realtek איזה סוג של של כרטיס קול יש לך ?

הנה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=251219.0;attach=83499;image

זה מה שהתוכנה אבארסט מצאה לי ואמרה לי שזה הכרטיס קול שלי...

זה לא מספיק? אני צריך לפתוח את המחשב ולהגיד לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים