פורסם 2007 באפריל 718 שנים תראו, יש לי מיקרופון ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב, הוא לא עובד. המיקרופון עצמו עובד כי ניסיתי אותו במחשב של חבר שלי.בכלל, בבקרת קול במחשב שלי אין בכלל אופציה של מיקרופון (אפילו כשאני לוחץ על "מתקדם" ובודק כל אופציה אפשרית). מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה רבה...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים הממ... נסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס שלך להכי מעודכן ותיראה אם זה פותר את הבעיה
פורסם 2007 באפריל 718 שנים איזה כרטיס קול יש ברשותך והאם אתה בטוח כי חיברת את המיקרופון למקום הנכון וכי הדריברים מעודכנים?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר האם הדרך היחידה שלי לדעת איזה כרטיס קול יש לי היא לפתוח את המחשב ולהסתכל או שאני יכול להכנס למאפיינים של ה"מחשב שלי"?ועוד משו שלא אמרתי, כשאני פותח את המחשב יש תוכנה של realtek שעולה לי, ויש שם אפשרות של מיקרופון או משו דומה כזה אבל כל אופציה שאני עושה לא מפעילה לי את המיקרופון...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים תוריד Everest כאן באתר נדמה לי שיש קישור או באתר הביתה שלהםואז שם תלך ל Compuer>Summary
פורסם 2007 באפריל 718 שנים realtek אחלה דריבר לפי דעתיי כי יש לי כזה והוא מעולה . תעדכן את ה REALTEK ב משהו מעודכן יותר ...גם לי זה עשה את אותו הדבר הרמקולם לא רצו לפעול אז עידכנתי וזהו ..ועבד ..
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר אתה מתכוון לדריבר הזה?http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#AC?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים הדריבר הזה עובד לך ?כי לא כל דריבר שמוציאים יעבוד !איזה כרטיס של realtek יש לך נגיד 4.1 או 2.1 או מה יש יותר מסוג אחת !
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר הנה זה מה שתוכנת everest מראה לי על הכרטיס קול שלי... הדרייבר הזה מתאים לו?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר לא עידכנתי ולא החלפתי למשהו יותר חדש אני פשוט שואל אם הלינק שהבאתי למעלה מתאים לי (הדרייבר שהבאתי למעלה)...
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אבל איזה סוג של דריבר אתה צריך ?כי אמרתי לך ואני חוזר על זה יש הרבה סוגים ל realtek איזה סוג של של כרטיס קול יש לך ?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר אבל איזה סוג של דריבר אתה צריך ?כי אמרתי לך ואני חוזר על זה יש הרבה סוגים ל realtek איזה סוג של של כרטיס קול יש לך ?הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=251219.0;attach=83499;imageזה מה שהתוכנה אבארסט מצאה לי ואמרה לי שזה הכרטיס קול שלי...זה לא מספיק? אני צריך לפתוח את המחשב ולהגיד לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.