פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר סטייל COH?וזה בנוגע למולטיפלייר בלבד או גם לסינגל?האלפא MP בלבד במשחק יהיה גם קמפיין נרחב של SP.הממממה הם דרישות המערכת?המשחק רץ כפי שהוא נראה על 7900GT A64 3200+ ו2GB זכרון חלק.בread me יש דרישות מינימאליות_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Closed MP Alpha Minimum requirements_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _OS: Windows« XPCPU: Single-core Intel« Pentium« 4 3 GHz or AMD« 3000+CPU: Dual-core Intel« E4300 (1.8 GHz) or AMD« Athlon 64 X2 (1.9 GHz)Graphics: NVIDIA« GeForce« 6800 or ATI« Radeon« X800 with 256 MB or higherRAM: 1 GB2.0 GB available hard drive spaceInternet connection - Cable/DSLDirectX« 9.0c Please note that this is a very early work-in-progress build of World in Conflict. It is not yet optimized and the minimum system requirements will be decreased considerably in the final version of the game.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר Please note that this is a very early work-in-progress build of World in Conflict. It is not yet optimized and the minimum system requirements will be decreased considerably in the final version of the game.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני מאוד שמח ואני בטוח שהעתיד מאוד וורודאבל אני רוצה להבין למה P4 3GHZ מספיק לסינגל קור אבל בדואל קור רק E4300 ומעלה מספיק ולא PD שזה בעצם 2 P4 מחוברים
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני שמח לשמוע שהדרישות ירדו בגרסה הסופית...גרסאות הALPHA תמיד מוגזמות בדרישות שלהם
פורסם 2007 באפריל 718 שנים גם הרבה פעמים מפרסמים דרישות גבוהות ממה שהמשחק באמת דורש..זה פשוט כסת"ח.. וכמו שהוא ציין, בגרסאות המוקדמות אין אופטימיזציה למערכות יותר חלשות..
פורסם 2007 באפריל 818 שנים הם לא פרסמו הם שלחו הזמנות למייל, אני קיבלתי הזמנה בגלל שהייתי בטאטסטר של GC2 שגם אותו Massive פיתחה.Become a GameSpot Total Access subscriber to play the World in Conflict Closed Alpha Test today!http://www.gamespot.com/test/world-in-conflict/ :-X
פורסם 2007 באפריל 918 שנים זה אחד המשחקים שרק בשבילו אני מזמין מחשב חדש (a bit sick but...הגיע הזמן לא ?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.