פורסם 2007 באפריל 618 שנים יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות. אני מצליח לראות אותן רק דרך נרו: למישהו יש מושג מה זה התיקיות האלה?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לך ל"כלים" ---> " אפשרויות תיקיה" בטאב "תצוגה" ותאשפר תיקיות "תיקיות וקבצים מוסתרים"בראל.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות.אני מצליח לראות אותן רק דרך נרוכבר מסומן שיראה קבצים מוסתרים
פורסם 2007 באפריל 618 שנים סליחה.. לא קראתי את ההודעה שלך כמו שצריךך (כראה בגלל הבירה והוויסקי.. ) אז תאפשר תצוגה של קבצי מערכת, לחץ "כן" למה שהוא שואל אותך.. בראל.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר אפשר למחוק אותם דרך נרו?עריכה...תודה לכולם מחקתי אותם עם הHIDE PROTECTED OPERATING SYSTEM FILESאבל שמתי לב שBOOT.INI לא מוסתר כPROTECTED OPERATING SYSTEM FILE או בכלל כקובץ רגיל, אני מפחד למחוק אותו בטעות יש משהו לעשות?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר 1. מנסה לעשות... אבל כשיש אח מפגר עדיף להחביא את הקובץ2. עשיתי והוא עדיין מופיע
פורסם 2007 באפריל 718 שנים לחיצה ימנית עליו->Properties וסמן את Hidden. לא עובד? פתח חלון cmd ורשוםattrib +S c:\boot.ini
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר תמונה תסביר באופן יותר מובן: http://i164.photobucket.com/albums/u32/IlanF/untitled-16.jpg^ לא ממש עבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.