עבור לתוכן

קיבלתי 7445 עם המערכת הבאה:

Featured Replies

פורסם

Amd x2 4600+

M2N-TVE

Sparkle 8800GTS 320MB

2GB CL5 667MHZ

250GB HDD WD

Antec Sonata Original

EBOX 500W

הפריטים החשובים הם המעבד, כרטיס מסך וזכרונות (אני חושב), כל שאר הפריטים לא חשובים לצורך הבדיקה אבל רשמתי אותם בכל זאת.

בכל מקרה, למה הציון נמוך כל כך? אני לא אמור לקבל 8700~?

פורסם

תשווה את הנתונים ל ORB

מועבר לפורום המתאים

פורסם

כנראה בגלל הזיכרונות והמעבד, אם זה היה מעבד C2D וזיכרונות של CL3 הוא היה מקבל ציון אחר.

פורסם

הCL לא חשוב במעבדי C2D...

תראה ציון מפורט יותר (עם ציון המעבד)

פורסם

הCL לא חשוב במעבדי C2D...

תראה ציון מפורט יותר (עם ציון המעבד)

אולי זה לא משנה במשחקים אבל ב-3DMark06 זה אכן משנה כי זה תוכנה שלא משנה איזה מחשב יהיה לך היא תנצל את כל המשאבים.

פורסם

תגיד מה הפעלתה אולי עשיתה יותר מדי aa תגיד את הכל

פורסם

רק אני יכול להגיד לך שזה תוצאה הגיונית למערכת, תלוי על איזה הגדרות עשית את זה

פורסם
  • מחבר

על הברירות מחדל של התוכנה. מה רע בזיכרונות? אין הבדל משמעותי בין CL3 וCL5 ואני לא מתכנן OC בזמן הקרוב, כך שאני לא חושב שזו הסיבה. המעבד קיבל בערך 1750~ (אני לא זוכר מספר מדוייק).

יכול להיות שאם אני מסמן Anisotropic Filtering על 16x וAA על X6, זה משפיע על 3DMARK?

פורסם

על הברירות מחדל של התוכנה. מה רע בזיכרונות? אין הבדל משמעותי בין CL3 וCL5 ואני לא מתכנן OC בזמן הקרוב, כך שאני לא חושב שזו הסיבה. המעבד קיבל בערך 1750~ (אני לא זוכר מספר מדוייק).

יכול להיות שאם אני מסמן Anisotropic Filtering על 16x וAA על X6, זה משפיע על 3DMARK?

אתה אמור לבטל את הAA והAF דרך הדרייבר

פורסם
  • מחבר

זו השאלה שלי, האם ההגדרות שאני מגדיר בדרייברים משפיעים על 3DMARK, למרות ששם לא סימני שום AA.

פורסם

זו השאלה שלי, האם ההגדרות שאני מגדיר בדרייברים משפיעים על 3DMARK, למרות ששם לא סימני שום AA.

אתה אמור לבדוק את המערכת שלך בהגדרות דיפולט וAA+AF מכובה דרך הדרייבר רק ככה יודעים אם המערכת שלך עובדת כמו שצריך

פורסם

צריך לבטל גם את ההגדרות בדרייבר כי זה משפיע על הכרטיס מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים