פורסם 2007 באפריל 618 שנים פתאום בלא אזהרה הוא פשוט ניכבה בניסיון להדליק הוא לא עלה ורק לאחר שעה + הוא שב לחייםמה אמורה להיות הבעיה ומה ה פיתרון.מ"ע וינ אקספי.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים שני דברים עיקריים:1.הספק שלך הרוס יש לו בעיה של מתח .2.המעבד שלך מתחמם במהירות ונכבה ורק אחרי שהוא מתקרר אתה יכול להדליק אותו ואתה חוזר על אותו מעגל שוב ושוב .תבדוק אם המאוורר שלך מת או שהוא חלש ולא מקרר מספיק את המעבד אם זאת הבעיה תנקה את המאוורר ותשים אותו בחזרה אם הוא מת תיגש ותקנה מאוורר רציני למעבד שלך אם יש לך תקציב בתקווה שאנחנו מדברים על מעבדי פנטיום 4 והלאה אם לא חבל על הכסף.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר איך אני יכול ליבדוק את הטמ"פ של המעבד? האם אני חייב להוציא לגמריי את המאורר ? ניקוי עם לחץ אוויר לא יעזור פה?תודה.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים תתן מפרט מלא של המחשב שלך .אמממ לחץ אווויר יכול לפתור את הבעיה השאלה היא אם זה בכלל בעיה של אבק או שזה בעית חומרה עצמה של המאוורר כמו שאמרתי מקודם לא חייב להיות רק המאוורר יכול להיות בעיה של ספק.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר הנה המפרט של המחשב שלי.מעבד ליבה כפולה של אינטל e6300 מהירות 1.8לוח אם של אסרוק תושבת 775 sata 2 160gb זיכרון קינגסטון 512X2 ddr 2 667כרטיס מסך של nvidia 6600 ספק כוח של 500 w לא זוכר של איזה חברהבבדיקה שעשיתי עם TAT החום של המעבדים נע בין 47-50 מעלות.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר הספק גנרי. אני פשוט יגיע עם המחשב לחנות שקניתי אותו ממנה ויבקש שיחליפו לי את הספק או את המאורר. נמאס לי מהשטויות האלה.אני עדיין באחריות עליו.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים תראה אוליי הבעיה לא בספק ואוליי שהבעיה בו ...לא ידוע ..אז כדאי לתת לחנות לטפל בו ..אם הוא באחריות ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.